Bestel nu voor 12.12!
Gegarandeerde levering voor kerst van alle producten!

Help & Service

Hier vind je antwoord op al jouw vragen

Terug naar het overzicht

Gaan opgeslagen projecten verloren zodra ik de software verwijder?

Als je jouw fotoboek bestand lokaal op jouw computer opslaat, gaan de gegevens niet verloren. Dit geldt ook voor het geval als de software verwijderd wordt en daarna weer opnieuw geinstalleerd. Alleen in de cloud blijft het project maar tot 10 dagen beschikbaar en wordt daarna verwijderd. We informeren je echter zeven dagen en één dag voor het verstrijken van de opslagtijd, zodat je de mogelijkheid hebt, jouw project af te ronden of lokaal op te slaan.

Was dit artikel nuttig?

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Wij staan je ook graag persoonlijk te woord

+31 (0)20 49 90 713 ma t/m vr 8 - 16 uur

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons