Hoe kan ik een bestelling opnieuw activeren?

Als je een bestelling wilt herhalen, is dit eenvoudig mogelijk via jouw myposter-klantenaccount. Je kunt een oude bestelling met één klik gemakkelijk activeren. Log in met jouw login gegevens. In het klantenaccount staat een overzicht van eerder bestelde artikelen. Selecteer het gewenste artikel. Klik op de knop "opnieuw bestellen" om het product in het winkelwagentje te plaatsen.