Last-minute cadeaus - Laatste dag!
Alle fotoproducten in de kerstshop
komen op tijd aan voor Kerst!

Terug naar het overzicht

Hoe upload ik mijn foto?

Klik om je foto te uploaden in de product configurator op de startpagina op de Afbeelding nu uploaden. Kies het bestand of de bestanden op je opslagmedium en begin de upload. Bij het uploaden verschijnt een venster waarin de voortgang van het uploaden te zien is. Lees bij problemen eerst de uitleg over gegevens in de rubriek technische vragen en de FAQs.

Wordt je motief in het midden weergegeven, dan kun je het product, de afmetingen of de opties aanpassen. Na de overdracht in het winkelmandje kun je verder winkelen, nieuwe motieven uploaden of hetzelfde motief anders configureren. Herhaal dit proces totdat alle motieven voor je bestelling geconfigureerd zijn en zich in het winkelmandje bevinden.