LAATSTE DAG:
Tot -40% korting op jouw foto op canvas.

Terug naar het overzicht

Kan ik tevens vectorgrafieken zoals PDF, EPS, CDR, PSD of Office-bestanden uploaden?

Vector-gebaseerde grafieken kunnen wij helaas niet verwerken. JPEG, TIFF en PDF-bestanden kunnen we daarentegen wel verwerken. Bestanden kunnen snel naar JPG-formaat worden omgezet met de gratis converter van myposter. Zo converteer gemakkkelijk je PDF naar JPEG zonder software te downloaden.
Office-documenten zoals Word, Excel of PowerPoint zijn niet geschikt en de kwaliteit is daarbij meestal niet voldoende voor het digitale druk als deze worden opgeslagen als PDF en vervolgens omgezet naar JPG.
Open bestanden uit bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator of CorelDraw kunnen niet worden geüpload
Hoe om te gaan met bestandsformaten adviseren wij jou graag telefonisch van maandag - vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur: +31 (0)20 49 90 713