LAATSTE DAG:
Tot -40% korting op jouw foto op canvas.

Terug naar het overzicht

Wat zijn de voordelen van een account?

Met behulp van je account kun je zowel je actuele bestelstatus als je vorige bestellingen inzien. Ook het wijzigen van je klantgegevens is gemakkelijk en comfortabel. Bij volgende bestellingen worden je gegevens automatisch overgenomen, zodat je de aankoop sneller en comfortabeler kunt afronden. Bekijk met je account de verschillende productiestappen voor je product, van het downloaden van de gegevens tot aan de verzending. Bovendien kun je met één klik op je tracking-id zien waar je pakket zich bevindt en wanneer je het thuisbezorgd krijgt. Als je een eerder geplaatste bestelling nogmaals wilt bestellen, is dit tevens mogelijk. Log in, selecteer het gewenste product en klik op de knop "opnieuw bestellen".