ALLEEN DEZE WEEK! Alle canvas formaten 50% korting met de code 50OFF

Help & Service

Hier vind je antwoord op al jouw vragen

Terug naar het overzicht

Welke bestandsformaten kan ik uploaden, en moet ik een marge laten?

Wij verwerken uitsluitend bestandsformaten op pixelbasis. De bij myposter functionerende bestandsformaten zijn: .JPG, .TIF, .BMP en .PNG. Het is tevens mogelijk om .PDF-bestanden te uploaden, ongeacht of dit op vector- of pixelbasis is. Het bestandt wordt door ons geconverteerd naar een pixelgebaseerde afbeelding voordat deze verder wordt verwerkt. Voor PDF's met meerdere pagina's wordt elke pagina geconverteerd naar telkens één bestand. Snijtekens worden niet automatisch overgenomen, let daarbij daarom op het afdrukvoorbeeld. De meeste digitale camera's slaan bestanden in .JPG formaat op. Als je camera .RAW bestanden opslaat, dan moeten deze eerst in een JPG-formaat geconverteerd worden. Office bestanden als Word, Excel en Powerpoint zijn slecht geschikt en kunnen niet worden geüpload. Over het gebruik van deze bestandsformaten informeren wij ook graag telefonisch. Ma - Vr tussen 08:00 uur en 16:00 uur via: 08131/380 3008

Omdat wij geüploade bestanden niet bekijken, controleren of bewerken is het niet nodig om een marge toe te voegen. Dit leidt mogelijk zelfs tot een slechter resultaat.

Houd er rekening mee, dat wij om technische redenen 1-2 mm van het motief wegsnijden om bij de machinale uitsnede geen onbedrukte randen te krijgen. Dit geldt niet voor linnen.

Was dit artikel nuttig?

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Wij staan je ook graag persoonlijk te woord

020 49 90 713 ma - vr 8.00 - 16.00 uur

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons