SLECHTS TOT MORGEN: Bespaar nu tot wel 30% op ALLES met de code FAMILY30

Wie zijn wij?

Waarom MYPOSTER?

Om deze 3 onmisbare redenen!

 1. Omdat je van ons de perfecte afdruk ontvangt
 2. Omdat we onze producten op een duurzame wijze produceren
 3. Omdat klantenservice & expertise bij ons voorop staan
Alleen bij MYPOSTER weet je zeker dat je een fotoproduct ontvangt van geweldige kwaliteit. Elke foto is voor ons bijzonder en krijgt bij ons de zorgvuldige en professionele behandeling die het verdient. Jouw foto op prachtig linnen of hoogwaardig aluminium-dibond? Het maakt niet uit voor welk product je kiest, wij zorgen voor het perfecte resultaat!

Verder lezen
 • Ervaar perfecte afdrukkwaliteit

  Met veel liefde en kennis produceren wij fotoproducten met de modernste printers en hoogwaardige UV-bestendige inkt. Onze professionals zorgen voor een zorgvuldig kleurmanagement en constante kwaliteitscontroles.Onze expertise in combinatie met hoogwaardige materialen zorgen voor een prachtige afdrukken met een enorm lange levensduur!

  Indrukwekkende resultaten dankzij de modernste printtechnieken Wil je buitengewone kwaliteit ervaren? Bij MYPOSTER ben je gegarandeerd van perfecte contrasten en een optimale weergave van de kleinste nuances in je foto.

  Onze expertise gaat gepaard met de beste productiefaciliteiten. Dankzij onze hypermoderne printers en werkwijzen produceren wij professionele prints die aan de hoogste eisen voldoen! Zo gebruiken wij voor onze directdruk prints 6 kleuren inkt, in plaats van de gebruikelijke 4 kleuren.Voor onze fine-art prints gebruiken wij zelfs 12(!) kleuren inkt. Het resultaat? Haarscherpe prints met levensechte kleuren.

  Maximale kleurweergave

  Voor elke afzonderlijke afdruk voeren wij een proofing-standard door,dit houdt in dat we zorgen voor een accurate kleurweergave van de print dankzij kleurprofielen én professionele printkoppen. Bij MYPOSTER moeten de kleurwaarden en afdrukkwaliteit voor 98% overeenkomen tussen het scherm en het papier. De kleinste kleurafwijkingen mogen niet zichtbaar zijn voor het blote oog; dit maakt ons uniek in onze branche.
 • Maatwerk tot op de millimeter

  Omdat elk product uniek is kunnen zelfs materialen van hetzelfde type variëren in dikte; ook dit kan impact hebben op de kwaliteit van het drukwerk. Wanneer de afstand tussen de printkop en het materiaal niet juist is ingesteld, kan dit zorgen voor kleine foutjes en onzuiverheden in de afdruk. Hartstikke zonde en onnodig, vinden wij. Dit is de reden dat wij voor elk product de printkop tot op de millimeter aanpassen. Hierdoor ontvang je jouw fotoproduct in de allerbeste en scherpste kwaliteit!

  Originele materialen voor een optimaal resultaat

  Wij maken uitsluitend gebruiken van originele merkproducten voor de productie van onze prints. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld origineel Alu-Dibond Digital®, Butlerfinish®, Forex® en Hahnemühle-papier.

  Strenge kwaliteitscontroles

  Onze professionals zorgen ervoor dat je fotoproduct elk stadium in het productieproces goed doorloopt. Zo weet je zeker dat je product in de beste staat bij jou thuis aankomt.

  Al in de eerste stap, direct na het uploaden van je foto wordt de kwaliteit van je foto gecontroleerd. Als de resolutie te laag is voor het gekozen formaat, dan word je hiervan op de hoogte gesteld.

  Nadat je je product besteld hebt, wordt je foto direct naar ons printsysteem gestuurd en op het gekozen materiaal en formaat afgedrukt. Dankzij ons strenge kleurmanagement wordt het kleurprofiel van de print grondig gecontroleerd, zodat deze perfect overeenkomt met het origineel.
 • Eerlijke & duurzame productie

  Wij maken gebruik van natuurlijke materialen, recyclen restmaterialen, werken samen met milieuvriendelijke bedrijven en zijn maatschappelijk betrokken. Waarom? Omdat wij enorm veel waarde hechten aan een eerlijke en duurzame productie en dit als onze verantwoordelijkheid zien. Dit zie je ook terug in de levensduur van onze producten. Bovendien produceren wij alle producten uitsluitend in Duitsland.

  Milieuvriendelijke materialen & producten

  Alle materialen die wij gebruiken bevatten geen schadelijke stoffen voor mens en milieu. Alle inktsoorten zijn oplosmiddelvrij, daarnaast kun je er zeker van zijn dat alle wanddecoratie en fotoboeken op een duurzame wijze geproduceerd worden.

  Hout uit gecontroleerde landbouw

  Voor onze producten gebruiken wij uitsluitend eerlijke materialen uit de houtindustrie. Zo zijn de frames van ons canvas gemaakt van MDF-hout zodat er geen extra bomen gekapt hoeven te worden.

  100% Recycling

  Ons doel is om zo min mogelijk restmaterialen te creëren tijdens productie van onze fotoproducten. Toch is het vrijwel onvermijdbaar dat er restafval zoals papier, plastic, hout en glas achterblijft. Alles wat overblijft wordt echter zorgvuldig gescheiden en overgedragen aan professionele recyclingbedrijven.
 • Voor ons staan klantenservice & expertise voorop

  Wij staan dicht bij onze klanten én dicht bij onze producten. Prettige, snelle communicatie en expertise: daar kun je bij MYPOSTER vanuit gaan. Onze bedreven medewerkers zijn bekend met de ins- en outs van al onze producten, printtechnieken en website, en geven je graag persoonlijk advies. Is er onverhoopt toch iets misgegaan? Dan gaan we natuurlijk samen op zoek een naar passende oplossing.
 • Duurzaamheid: van productie tot bezorging

  We werken uitsluitend samen met verzendpartners die zich inzetten voor het milieu en sociale belangen. MYPOSTER ondersteunt hierbij de duurzaamheidsinitiatieven DrivingChange™ en “GoGreen” van DHL en DPD.

  Ondersteuning van sociale werkplaatsen

  Onze ophangsets voor wanddecoratie worden zorgvuldig ingepakt door mensen met een handicap in een sociale werkplaats. Op deze manier kunnen we de personen die daar werken financieel en ideëel ondersteunen, door hen een waardevolle en betaalde baan aan te bieden.

Gewonnen awards

 • Beste app fotoafdrukken

  In januari 2018 is de app van MYPOSTER als beste app van 2017 in de categorie "Fotoafdukken" verkozen.
 • Prijstip Digital photo 2016

  In 2016 ontving MYPOSTER de "Prijstip Award" van Digital photo voor onze acrylglas fotoproducten.
 • Premium fotoboek voor de beste prijs

  Onze premium fotoboeken zijn dankzij een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding bekroond tot "premium fotoboek voor de beste prijs".
 • Canvas Award

  Digital photo heeft het canvas van MYPOSTER in november 2016 bekroond als "heel goed".
 • Canvas 40 x 30: bekroond als "heel goed"

  Het canvas 30 x 40 van MYPOSTER werd in novermber 2017 als "heel goed" beoordeeld door Digital photo.
 • Winaar van de test 2018

  In november 2018 werd ons canvas door het Duitse bedrijf Testsieger beoordeeld.

  De resultaten:
  Fotokwaliteit: Uitstekend
  Verwerking: Zeer goed
  Prijs/kwaliteit verhouding: Uitstekend