Home Creatieve ideeën Gratis cadeaulabels voor kerst!

Gratis cadeaulabels voor kerst!

cadeau label gratis download met schaar

Leestijd: Ø 3 Min

Je hebt al je kerstcadeaus ingeslagen – of in ieder geval in de planning – en wilt ze graag leuk inpakken? Er zijn zo veel manieren om je cadeaus op te leuken! Wat dacht je van het versieren van je kerstcadeau met leuke cadeau labels? Je kunt gemakkelijk de gratis sjabloon in vier verschillende kleuren downloaden! Hiermee zorg je ervoor dat jouw kerstcadeaus straks liggen te stralen onder de boom, zelfs voordat ze uitgepakt zijn! ?

Jouw cadeau opleuken

Met de gratis myposter sjabloon kun je gemakkelijk zelf cadeaus inpakken en decoreren die de show stelen! Afhankelijk van de kleur van je verpakking kun je uit vier kleuren kiezen: een kerstig groen of rood, een modern antraciet of een zwart-witte versie.

myposter DIY tip

Je hoeft de sjablonen niet op wit papier te printen. Kies bijvoorbeeld voor bruin A4 papier en print daarop jouw gratis cadeaulabels.

Je kunt iedere kleur gebruiken die je wilt. Gekleurd papier kun je in iedere knutselwinkel kopen. Let wel op dat het niet te dik is voor printers!

Heb je ooit doorzichtig papier geprobeerd? Een absolute eye-catcher!

Gratis tools voor jouw foto | myposter

Collage maken
Beeldverbetering
Beeldverbetering
Beeldkwaliteit test
Beeldkwaliteit test
Polaroid maken
Polaroid maken
cadeau label gratis download snoepgoed

Zo gemakkelijk versier je je cadeau

We hebben een gratis sjabloon voor je gemaakt op A4 formaat, zodat je deze gemakkelijk kunt printen. Klik op de download knop en download het bestand. Vervolgens open je de PDF en print je je cadeau labels. Zo simpel kun je je kerstcadeaus versieren!

  • Klik op de download button en download het bestand
  • Open het PDF document
  • Print het bestand gemakkelijk thuis
  • Knip voorzichtig de sjablonen uit en maak de gratis cadeau labels vast aan je cadeautjes

Jouw gratis cadeau labels

gratis cadeau label rood
gratis cadeau label groen
gratis cadeau label grijs
gratis cadeau label zwart-wit

De professionele optie voor het printen van je cadeau labels

Je kunt er ook voor kiezen om je cadeau labels door myposter te laten printen op hoge kwaliteit posterpapier, of op het award-winning Hahnemühle artiestenpapier. Dankzij de matte textuur van het papier krijgen je cadeau label afdrukken een extra royale uitstraling. Met een kleurrijk draadje, een decoratieve knijper of stijlvolle washi tape bevestig je je cadeaulabel op een creatieve manier! Je vindt in de myposter accessoire shop allerlei opties voor de bevestiging.

Een andere optie is om je cadeau labels te laten printen op een plakkend materiaal. Je hoeft dan natuurlijk geen bevestigingsmaterialen meer te gebruiken.

Nog meer kerst freebies!

Heb je alle andere gratis sjablonen van myposter al ontdekt? Zo kun je heel gemakkelijk een gratis jaarkalender downloaden en deze personaliseren!

Vond je de cadeau label sjablonen zo leuk dat je ze gebruikt hebt? Dat vinden we super! Deel je resultaten met ons via onze facebook of instagram pagina, we zijn heel benieuwd!

Gratis cadeau label selling box

myposter cadeau label tip

Laat je labels op hoge kwaliteit fotopapier printen voor een lage prijs!
Klik op een van de volgende links om meteen naar de myposter designer te gaan. Hiermee kun je gemakkelijk je labels professioneel laten printen op A4 posterpapier.

Print rode labels in A4

Print groene labels in A4

Print grijze labels in A4

Print zwart-witte labels in A4

Korting op fotoproducten in de myposter sale: