Home Creatieve ideeën Gratis menukaart templates om te downloaden en bewerken

Gratis menukaart templates om te downloaden en bewerken

Gratis menukaart download vrouw

Leestijd: Ø 2 Min

Een menukaart printen kan intimiderend lijken. Echter maakt een goede kaart al snel een groot verschil, of deze nu bij een kerstdiner, verjaardag diner of in een restaurant gebruikt wordt!

In dit artikel vind je drie prachtige menu kaart designs die je kunt downloaden en bewerken.

Wat is de beste layout voor een menukaart?

Dit komt natuurlijk voornamelijk aan op de hoeveelheid gerechten op je menukaart. Echter is een goede vuistregel een minimalistisch design. In een oogopslag kunnen zien wat er op het menu staat is voor gasten van belang. Een pagina extra door het uitspreiden van de gerechten over de kaart is dus absoluut geen probleem.

Gratis menukaart download man

Wat is de juiste grootte voor een menukaart?

Grotere pagina’s betekent meer ruimte voor gerechten… toch? Nee!

Gratis tools voor jouw foto | myposter

Collage maken
Beeldverbetering
Beeldverbetering
Beeldkwaliteit test
Beeldkwaliteit test
Polaroid maken
Polaroid maken

Voorkom de neiging om je gasten, of dat nu in een restaurant of thuis is, op te zadelen met een menu ter grootte van een atlas. Ten eerste past dit niet comfortabel op wat voor tafel dan ook, en houdt het niet prettig vast. Aangezien je menukaart de eerste stap van het diner is, is het uiterst belangrijk dat dit een fijne ervaring is.

Laat je menukaart professioneel printen!

Natuurlijk is een menukaart voor eenmalig gebruik prima om op een standaard papier thuis te printen. Wil je deze echter vaker gebruiken, of is hij voor horeca gebruik? Kies dan voor een professionele print. myposter kan jouw menukaart op professioneel gelamineerd posterpapier printen om zo een geweldige indruk te maken op je gasten. Ontdek hier meer over de voordelen die een print op posterpapier je kunnen bieden!

Jouw gratis menukaart templates

Download hieronder gemakkelijk jouw templates!

Gratis menukaart download verticaal staand zwart wit
Gratis menukaart download verticaal staand rood
Gratis menukaart download liggend horizontaal geel
Gratis menukaart download box

Menukaart tip

Laat heel gemakkelijk menukaarten printen op allerlei materialen! Posterpapier is een geweldige en betaalbare optie, maar materialen als aluminium maken de ervaring van je gasten onvergetelijk! Ontdek alle mogelijkheden bij myposter en begin het designproces..