Home Idées déco De perfecte keukendecoratie, van spatwand tot foto’s!

De perfecte keukendecoratie, van spatwand tot foto’s!

achterwand keuken

Leestijd: Ø 4 Min

Ben je een echte keukenprins(es), of houd je gewoon van een stijlvolle keuken? Dan is dit artikel echt iets voor jou. Ontdek hoe je een supertoffe achterwand voor je keuken ontwerpt en hoe je van een saaie hoek een heerlijke plek om te koken maakt.

Lees snel verder.

Keuken ideeën voor echte liefhebbers

Voor velen is voeding iets wat voor lief wordt genomen. ‘Eten omdat het moet’. Als je je daar absoluut niet in herkent is dit keuken idee echt iets voor jou. Zoals je ziet in de foto hierboven is een van de meestgebruikte ingrediënten in de keuken gebruikt als achterwand in de keuken. Dit kan met ieder gewenst ingrediënt op het veelzijdige materiaal acryl. Dit materiaal wordt ook wel plexiglas genoemd en is perfect voor in de keuken omdat het gemakkelijk schoon te maken is.

Kies bij keukendecoratie altijd voor kleuren die al in je keuken zijn om een mooi geheel te creëren.

Gratis tools voor jouw foto | myposter

Collage maken
Beeldverbetering
Beeldverbetering
Beeldkwaliteit test
Beeldkwaliteit test
Polaroid maken
Polaroid maken

Keuken ideeën voor een wereldkeuken

Op vakantie door je keuken binnen te stappen. Klinkt dat als een droom? Wij vinden van wel.

Hang je mooiste foto’s van die strandvakantie in Spanje of die jungle tour in Brazilië aan je muur om zo een harmonieus decor te creëren. Nog niet zo vaak buiten Nederland op vakantie geweest? Laat je inspireren door landschapsfoto’s uit de myposter fotowereld.

Heb je de juiste foto gevonden? Je kunt meerdere foto’s naast elkaar ophangen, of juist voor een strak ontwerp gaan en een foto op aluminium als achterwand in de keuken gebruiken.

Korting op fotoproducten in de myposter sale:

achterwand keuken aluminium meerdere fotos

Gaat een achterwand in de keuken je wat te ver, kun je altijd overwegen je foto’s op plakfolie te printen en deze op bijvoorbeeld je koelkastdeur te plakken.

Ideeën voor een moderne keukeninrichting

Niets is makkelijker dan een keuken modern in te richten. Houd kleuren op een laag pitje. Zwart-wit doet het bijvoorbeeld altijd goed, net als grijs. Voor je visuals kies je voor simpele decoraties zoals teksten, quotes of zelfs recepten!

Met aluminium maak je een moderne, minimalistische en professionele indruk in je keuken.

keukendecoratie aluminium
achterwand keuken aluminium natuur

Natuurfoto’s of cityscapes doen het ook heel goed in een moderne keuken. Zwart-witte stadsfoto’s zullen je moderne keuken een speelse twist geven. Onze laatste tip voor een moderne keuken is een krijtwand of een krijtbord aan de muur. Je hebt het vast wel eens gezien in je favoriete restaurants, de zwarte kleur maakt de ruimte strak terwijl de teksten of recepten juist voor een fijne atmosfeer zorgen.

Breng de natuur je keuken in!

Voor hem of haar die graag gezond eet of gewoon van de natuur houdt is een keuken met natuur-decor de perfecte match. Begin met een witte/lichte muur en gebruik witte- of houten meubels. Decoreer je muur met natuurlijke elementen. Ontdek alle verschillende natuurfoto’s of gebruik je eigen kiekjes. Kies voor foto’s op acryl of zelfs een hele muur met een natuurlandschap op fotobehang.

achterwand keuken acryl plexiglas
Keukendecoratie planten

Nogmaals, let erop dat de kleuren goed matchen bij je interieur. Je wilt voorkomen dat je inrichting eruit komt te zien als een clownskostuum. Om je keuken helemaal af te maken kun je een plank aan de muur bevestigen voor kruidplantjes of glazen potten voor pasta of ontbijtgranen.

Keuken ideeën voor echte retro liefhebbers

Retro is helemaal van de laatste jaren. Niets straalt retro meer uit dan vintage meubels, lampen en kranen. Denk je aan wanddecoratie, dan zijn er veel opties!

Print oude reclamematerialen zoals van Coca-Cola op een PVC zijl voor een klassieke touch, of mix retro en modern door voor aluminium als printmateriaal te kiezen.

Keukendecoratie PVC

Ben je meer fan van een strak en stevig materiaal? Dan is aluminium de beste keus voor je! Kies voor een sepia of zwart-wit filter om helemaal op te gaan in je retro keuken!

Hoe richt jij je keuken straks in?

Korting op fotoproducten in de myposter sale: