Een leuk Sinterklaas cadeau: heel gemakkelijk!

Sinterklaas cadeau in schoorsteen met piet

1 minuut Ø leestijd

Binnenkort tuft de Sint weer in slakkengang onze grachten binnen, al zwaaiend en vernikkelend in de kou terwijl zijn pieten ons snoepgoed uitdelen aan wal. Hoe zijn cadeaus allemaal in die stoomboot passen is ons een raadsel.

Hoe jij een passend cadeau vindt? Daar weten we wel raad mee! Met deze sinterklaascadeau tips geef jij straks een origineel en persoonlijk cadeau.

 

Klomp met wortel op stapel sinterklaas cadeau

 

Originaliteit is belangrijk

Denk je aan een leuk sinterklaascadeau, dan denk je hopelijk niet meteen aan een cadeaukaart van de Hema. Een origineel cadeau is over nagedacht. Iets wat je niet aan iemand anders dan deze ene persoon zou kunnen geven.

Denk bijvoorbeeld aan iets wat jouw relatie met deze persoon weerspiegelt. Iets wat financieel veel waard is krijgen is leuk, maar emotionele waarde is onbetaalbaar. Laat die Playstation dus maar staan. Iedereen weet dat jij hem toch zelf wilt gebruiken.

 

Sinterklaas cadeau snoepgoed

Hoe geef ik dan een origineel sinterklaascadeau?

December is als maand al duur genoeg. Een origineel- en persoonlijk sinterklaascadeau hoeft heus geen fortuin te kosten.


Korting op fotoproducten in de myposter sale:

Ontdek nu de aanbiedingen!

Een foto van die vakantie deze zomer, of die mooie portet foto van je moeder (hoe je die maakt lees je hier!). Foto’s spreken boekdelen en brengen warme herinneringen met zich mee. Daar heb je geen goed gedicht meer voor nodig!

 

Sinterklaas cadeau zak met snoepgoed

Hoe maak ik mijn foto cadeau?

Je kunt bij myposter jouw herinneringen af laten drukken op meer dan 15 manieren. Je kunt kiezen uit een foto op robuust aluminium, of juist op zacht hahnemühle papier. Hoe je je foto cadeau ook wilt presenteren, bij myposter ben je aan het juiste adres.

 

Sinterklaas kruidnoten

Voor wie is een foto cadeau geschikt?

Je kunt je sinterklaascadeau zo persoonlijk en gek maken als je wilt! Een foto op onbreekbaar acryl voor je kleine neefje, een foto op canvas voor je grootouders, een foto op aluminium voor je vader of moeder of een ingelijste foto voor je partner. Misschien eindelijk een tropische backdrop voor je goudvis? Zelfs dat kan met plakfolie.

 

Sinterklaas cadeau snoepgoed met mijter

 

Je ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een foto cadeau. Je maakt dit zelf gemakkelijk, persoonlijk en origineel.

Wie verblijdt de Sint dit jaar met een foto cadeau? Ga hier aan de slag!

 


Korting op fotoproducten in de myposter sale:

Ontdek nu de aanbiedingen!