LAATSTE DAG!
Levering voor kerst + 12% last minute korting met code LASTMINUTE12

Houd je herinneringen vast

Maak jouw droom fotoboek met onze fotoboek software

vanaf € 6,99

Jouw fotoboek - Jouw keuze

Kies voor een hardcover of softcover

vanaf € 6,99

Premium afdruk op tot wel 156 pagina's

Kies uit verschillende formaten en type fotoboeken

vanaf € 6,99

Stel je fotoboek samen

  Onze bestsellers tegen een speciale prijs

  Fotoboek softcover A4 (classic)

  - 24 tot 156 pagina's
  - Één vaste prijs
  € 14,99€ 17,99

  Fotoboek hardcover A4 (classic)

  - 24 tot 156 pagina's
  - Stevige hardcover
  - Premium papier
  vanaf € 21,99

  Fotoboek hardcover A4 (premium)

  - 26 tot 98 pagina's
  - Afdruk op écht fotopapier
  - Platliggende bladzijdes (perfect voor panorama's)
  vanaf € 22,99

  Ontdek meer over onze fotoboeken

  Fotoboekje

  - 16 tot 32 pagina's
  - Platliggende pagina's
  - Handig voor onderweg
  vanaf € 6,99

  Voor elk fotoboek het perfecte design

  Voor en jubileum, trouwerij of na een lange vakantie. Jij hebt de foto's, wij het passende design!

  Onze fotoboeken naar grootte

  Van mini fotoboekjes, klassieke A4 fotoboeken of XXL fotoboeken.

  Maak jouw perfecte fotoboek

  Maak zelf eenvoudig en snel jouw persoonlijke fotoboek. Kies de Classic variant waarbij de foto’s op ultradun fotopapier worden gedrukt, de Premium variant waarbij de foto’s op echt fotopapier worden gedrukt of ga voor het fotoboekje. Je hebt de keuze uit een staand, dwars of vierkant formaat in verschillende groottes. Zo kun je gaan voor een minifotoboek of voor een A4-formaat tot een XXL-fotoboek. Zo bewaar je jouw mooiste herinneringen op 16 tot wel 156 bladzijdes.

  Kies jouw favoriete uitvoering: een sterke hardcover of de flexibele softcover, mat of glanzend, met lijmbinding, platliggende pagina’s of schriftbinding. Maak gebruik van onze veelvoudige designs voor vele gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen, jubileums en geboortes. Met onze slimme fotoboek software stel je eenvoudig en snel jouw eigen fotoboek samen, zo maak je jouw fotoboek precies zoals jij dat wilt!

  Bewaar jouw persoonlijke belevenissen of geef een uniek fotoboek cadeau.

  Verder lezen

  Maak je fotoboek in 5 minuten

  1. Kies je fotoboek
  2. Kies voor de automatische layout
  3. Selecteer je foto's
  4. Ontwerp de cover
  5. Kies het design
  6. Bewerk de pagina's, controleer de pagina's en pas deze eventueel aan
  7. Plaats je bestelling - Klaar!

  Meer informatie over jouw fotoboek

  • Stel je eigen fotoboek samen

   Maak een fotoboek die aansluit op jouw wensen. Je hebt de keuze uit twee verschillende soorten fotoboeken. Kies voor de classic variant om je foto's in stralende kleuren op premium papier te weergeven. Wil je je foto's weergeven zoals échte fotoafdrukken? Kies dan voor de premium variant: hierbij worden je foto's in mat of glanzend op fotopapier afgedrukt.

   Vierkant, liggend- of staand formaat, als fotoboekje, A4-formaat of juist een XXL fotoboek: kies het formaat dat past bij jouw foto's. Presenteer ze op een stijvolle wijze in een fotoboek van 16 tot wel 156 pagina's.

   Kies uit een softcover of hardcover. Afhankelijk van je voorkeur, bepaal je de bindtechniek van het fotoboek. De lay-flat binding weergeeft panoramafoto's op een prachtige manier over twee bladzijdes. Naast de lay-flat binding kun je ook kiezen uit een lijmbinding of geniete binding.

  • Een fotoboek voor elke gelegenheid

   Maak gebruik van de vele mogelijkheden om je fotoboek helemaal naar jouw wens te maken. Neem een kijkje in de verschillende thema's zoals verjaardagen, bruiloften, vakanties of geboorte. Kies het passende ontwerp voor elke gelegenheid!

   Daarnaast heb je ook de optie om een eigen kookoek te maken met je favoriete recepten. Leuk voor jezelf, maar ook een orgineel cadeau! Onze fotoboeken zijn ook perfect geschikt om je sportavonturen, stedentrips of prachtige natuur kiekjes in vast te leggen. Bekijk onze voorbeelddesigns en kies jouw favoriet.

   Verrijk de stijlvolle klant-en-klare desings met je eigen ideeen en foto's. Zo maak jij de fotoboek precies zoals jij wilt. Laat je inspireren en laat je creativiteit de vrije loop!

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool of met de fotoboeksoftware tot een onvergetelijke herinnering kunt maken.

  Meer...

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons