SLECHTS TOT ZONDAG! Classic fotoboek hardcover A4 voor slechts €19,99

brand teaser image

App op je smartphone, kortingen op zak.

50 fotoafdrukken grati Krijg elke maand gratis fotoafdrukken en andere exclusieve kortingen!
Cloud Upload Upload foto's direct van Google of Apple Photos naar onze configurator.
AR Preview Bekijk jouw foto's op je muur voordat je ze bestelt.
Social Media Upload Upload je foto's direct van Instagram of Facebook naar de app.
Express verzending Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.

HOE WERKT DE APP?

 • 50 FOTOAFDRUKKEN FOR FREE

  Zolang je de app geïnstalleerd hebt, ontvang je van ons elke maand 50 fotoafdrukken - gewoon zo. Ga op zoek naar de juiste foto's en bestel er één van onze mooie fotoboxen bij!
 • PROJECTEER FOTO'S OP DE MUUR - MET AR PREVIEW IN DE APP

  Met onze Augmented Reality-functie kun je jouw foto's op de muur bekijken voordat je ze bestelt - gewoon met je smartphone. Zo krijg je direct een impressie van hoe het er uit komt te zien en weet je welke maat het beste past.
 • AUTOMATISCH FOTOBOEKEN GENEREN MET ONZE APP - MET MAGIC BOOKS

  Laat ons gewoon jouw fotoboeken voor je samenstellen met de functie Magic Books in de MYPOSTER app. Op basis van de locatiegegevens van jouw foto's herkent de app automatisch vakanties, reizen en dergelijke en ontwerpt een passend fotoboek voor jou. Natuurlijk kun je het design en de periode ook handmatig aanpassen. En dan hoef je alleen nog maar op "Bestellen" te klikken!
 • MAKKELIJK TE ONTWERPEN IN ONZE CONFIGURATOR

  Foto's, achtergronden, materialen, beeldelementen - met onze configurator kun je jouw fotoproduct 100% naar wens aanpassen. Selecteer gewoon passende foto's en een lay-out en laat je creativiteit de vrije loop. Het werkt allemaal super intuïtief in onze app.
 • ALBUMS VERZAMELEN MET VRIENDEN

  Samen iets leuks meegemaakt? Maak dan een verzamel fotoalbum voor je vrienden in de MYPOSTER app! Zo kan iedereen zijn foto's collectief in topkwaliteit uploaden via een link of QR code - en je creëert een passend fotoproduct binnen een paar minuten op je smartphone!
 • EENVOUDIG FOTOWANDEN ONTWERPEN

  Waarom alleen een foto bestellen als je bij ons in de app je hele muur kunt ontwerpen? Bestel bij ons meerdelige fotowanden die perfect in elkaar passen. In de app kun je verschillende varianten uitproberen, ze als 3D preview bekijken en het resultaat als afdruk op je favoriete materiaal bestellen. Natuurlijk ontvang je ook een montagehandleiding!
 • IN DE APP LATEN PASSEN

  Hoe groot of klein je jouw foto's ook wilt afdrukken - bij ons in de app krijg je ze op maat, en kun je je ook uitleven met lay-outs, filters en bewerkingstools!
 • BETALING VIA GOOGLE EN APPLE PAY

  Bij het betalen heb je alle opties bij ons in de app - Apple of Google Pay, Paypal, iDeal of met je Creditcard. Zo blijf je altijd maximaal flexibel!
App Software Teaser

Ken je de myposter-app al?

Print eenvoudig je leukste foto’s vanaf je smartphone. Altijd en overal!

98% tevreden klanten