ALLEEN DEZE WEEK! Alle canvas formaten 50% korting met de code 50OFF

brand teaser image

ALLEEN DEZE WEEK!

Het beste canvas ter wereld. -50% op alle formaten. Code 50OFF

Design zoals jij wilt In de configurator kun je alles naar je eigen smaak plaatsen en aanpassen.
Onbeperkte foto's Combineer voor jouw collage zoveel foto's als jij wilt.
Vele formaten, lijsten Canvas in jouw wensformaat, direct met een passende lijst.
Voor elke gelegenheid Reizen, huwelijk, familie & meer - onze templates passen perfect.
Wie we zijn? Ontdek meer over ons en het bedrijf myposter.

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Nu beginnen

  Collage op canvas

  Met een zelf samengestelde fotocollage voegt u uw mooiste foto's samen tot een uniek geheel. Geef uw motief het passende podium en laat uw collage op echt canvas afdrukken. Voor uw collage op canvas kunt u in de MYPOSTER Collage-maker kiezen uit tal van sjablonen voor de lay-out. U kunt zoveel foto's in uw sjabloon invoeren als u zelf wilt, teksten toevoegen en de achtergrondkleur uitzoeken die bij uw collage past.

  Als collage op canvas komen uw prachtig gerangschikte foto's op de muur pas echt tot hun recht. De afdruk op canvas laat uw foto's schitteren in de oorspronkelijke kleuren. U hebt de beschikking over tal van formaten, van klein tot XXL voor uw collage op canvas. De foto's op die op canvas zijn afgedrukt, worden in een zogenaamde Perfect Frame-lijst gespannen zodat u de foto's op canvas achteraf niet opnieuw hoeft te spannen. Wij vervaardigen deze houten spieramen in onze eigen timmerwerkplaats op maat volgens uw specificaties, naar wens in lijsten met een dikte van 2,5 of 3,8 mm. Nu uw eigen fotocollage samenstellen!

  Verder lezen

  Collage op canvas

  Collage op canvas

  U wilt een fotocollage op canvas samenstellen? Uw collage op canvas lukt bij ons met slechts een paar muisklikken. U kunt gratis gebruik maken van de Collage-designer van MYPOSTER met heel wat mogelijkheden om uw fotocollage naar eigen wens samen te stellen. Ontwerp de lay-out naar uw eigen voorstellingen en laat uw collage op echt canvasafdrukken.

  Hoe fotocollage op canvas maken?

  • Hoe collage op canvas maken?

   more-info-collage-op-canvas-maken
   Het maken van je collage canvas is erg eenvoudig en je hebt diverse lay-outs tot je beschikking in onze online collage-maker. Upload tot wel 81 foto's in één van onze talloze designs. Ontdek snel meer!

   Naast je fotocollage op canvas maken, kun je natuurlijk ook kiezen voor een ander materiaal! Je kunt je fotocollage op poster, -aluminium dibond, -acryl en nog veel meer laten afdrukken!

  Formaten en prijzen

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons