SLECHTS TOT MORGEN: Bespaar tot wel 40% op wanddecoraties, zoals een canvasdoek 28x21 voor €17,99

Express verzending

Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.

Design zoals jij wilt

In de configurator kun je alles naar je eigen smaak plaatsen en aanpassen.

Onbeperkte foto's

Combineer voor jouw collage zoveel foto's als jij wilt.

RUIME KEUZE AAN MATERI

Wij printen jouw collage op poster, canvas, acrylglas en meer!

LAY-OUTS IN HARTJESVOR

Ontdek hartjesontwerpen in vele verschillende stijlen.

Maak online een hartjes fotocollage


Hart

Komt uit het hart: jouw hartjescollage

Ontwerp een hartjes fotocollage online

Het gestileerde hart is altijd het symbool van de liefde geweest. Daarom wordt het gebruikt om genegenheid uit te drukken en mag het niet ontbreken in uitingen van liefde. En hoewel je vandaag de dag met een emoji snel kunt zeggen dat je om iemand geeft, loont het om iets meer moeite te doen voor de belangrijkste mensen in ons leven. Een compilatie van foto's uit jullie relatie, de mooiste momenten uit jullie leven samen, zal jullie nog lang aan jullie liefde herinneren. Vooral als je iets speciaals wilt voor Valentijnsdag of jullie jubileum, is een collage in de vorm van een hart de beste keuze.
Als je een romantische fotocollage voor je partner wilt, maar niet in de vorm van een hart, bieden wij je tal van romantische lay-outs of huwelijkscollages aan. Er is er zeker één die je hart sneller doet kloppen!"

Maak een hart van foto's: Dit is hoe het moet!

Voorbij zijn de dagen dat je moest worstelen met trage fotoprogramma's! Bij MYPOSTER kun je niet alleen kiezen uit een groot aantal hart-sjablonen, maar onze configurator maakt het hele ontwerpproces eenvoudiger voor je. Maar laten we bij het begin beginnen: Verderop op deze pagina vind je onze selectie van hart-sjablonen voor je collage. Laat je inspireren door onze ontwerpen en klik op het ontwerp dat je het mooist vindt. De volgende stap brengt je naar onze collageconfigurator. Hier kun je gemakkelijk je foto's toevoegen en ze in je hartjescollage rangschikken. Met de Autofill-functie kun je dit zelfs met één klik doen! Wat een MYPOSTER hartjescollage echter onderscheidt van alle anderen, is dat je elk ontwerpelement in de lay-out kunt individualiseren, hoe klein ook. Wil je een ander lettertype? Geen probleem. De achtergrond veranderen? Zeker! Clip-art toevoegen? Niets is makkelijker!

Fotohart als collage

Als je tevreden bent met je hartvormige fotocollage, is de volgende stap de keuze van het materiaal. Kies tussen poster, canvas, acrylglas, forex, echt glas, met of zonder lijst en nog veel meer! Wist je dat? MYPOSTER heeft hart voor het milieu: wij drukken jouw fotocollage "Hart" op hoogwaardige materialen met milieuvriendelijke kleuren.
Dus als de hartcollage eenmaal is geconfigureerd, rest alleen nog de laatste stap: in het winkelmandje leggen en bestellen. Tip: Met de expressoptie is je collage nog sneller geleverd.
Maar hoe zou het zijn als niet alleen de collage in de vorm van een hart is, maar het hele plaatje? Dan zijn onze foto's in hartvorm precies wat je zoekt.