ALLEEN VANDAAG NOG! Bespaar tot wel 40% op alle wanddecoraties

Express verzending

Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.

DESIGNER LAY-OUTS

Kies een exclusieve lay-out of ontwerp helemaal zelf.

Design zoals jij wilt

In de configurator kun je alles naar je eigen smaak plaatsen en aanpassen.

RUIME KEUZE AAN MATERI

Wij printen jouw collage op poster, canvas, acrylglas en meer!

Onbeperkte foto's

Combineer voor jouw collage zoveel foto's als jij wilt.

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Nu beginnen

  • € 5,99€ 9,99
  • € 9,99€ 14,99
  • € 12,99€ 19,99
  • € 13,99€ 20,99
  • € 16,99€ 27,99
  • € 22,99€ 37,99
Meer formaten

Fotocollage voor een verjaardag: Happy Birthday!

Hoe persoonlijk kan een verjaardagscadeau zijn? Met een fotocollage ben je er zeker van dat je het meest individuele cadeau ooit hebt. En het is nog makkelijk ook! Na het kiezen van zoveel foto's als je wilt, het materiaal en bijpassende lay-out, maak je een cadeau waar de gelukkige lang blij mee zal zijn. Last minute tip: Is de verjaardag al snel? Maak dan gebruik van onze express service voor verjaardagscollages - bestel voor 11 uur, ontvang je bestelling de volgende werkdag.


Verjaardag

Verjaardagscollage van MYPOSTER

Ontwerp je eigen verjaardagscollage - persoonlijker dan dit wordt het niet.

Welk cadeau kan individueler zijn dan een zelfgemaakte fotocollage voor een verjaardag? Als je iemand echt wilt verwennen, blader dan door de foto's die je samen met de begunstigde hebt genomen. Na het overhandigen van het cadeau zullen jullie terugdenken aan de vele momenten die jullie gedeeld hebben, samen herinneringen ophalen en het mooie is: de jarige zal nu elke dag aan jullie denken als hun ogen op jullie verjaardagscollage vallen.
Kijk ook eens naar onze pagina's Fotocollages voor vrienden en Verjaardagsbanners voor meer ideeën!
Laat je creativiteit de vrije loop!

Fotocollage voor een "Verjaardag" gemaakt in een handomdraai

Allereerst kun je het beste alle foto's verzamelen die je op je verjaardagscollage wilt hebben. Selecteer vervolgens het materiaal en het formaat waarop je collage moet worden afgedrukt ga naar de configurator. Hier kun je ook het formaat en het materiaal weer aanpassen.
Upload je foto's, kies de gewenste lay-out en je bent klaar om te beginnen. Want: Je hebt hier zoooo veel mogelijkheden om je verjaardagscollage te ontwerpen. Met gekleurde achtergronden, individuele teksten, grappige en liefdevol ontworpen cliparts, kun je allerlei ideeën uitvoeren.
Let's go! Maak iemand echt happy voor zijn verjaardag!

Fotocollage 30e verjaardag (of een andere)

Of het nu een fotocollage voor een "18e verjaardag" is of een "50e verjaardag": Met een fotocollage voor een verjaardag geef je altijd het juiste cadeau! Kies de mooiste foto's en maak er in een paar stappen een bijzonder cadeau van. Vrolijke clipart in de MYPOSTER collageconfigurator is een leuk klein hulpje dat je kunt gebruiken om je fotocollage op te leuken.

Ontwerp nu je eigen unieke fotocollage voor een verjaardag!