ALLEEN VANDAAG NOG: Bespaar tot wel 40% op wanddecoraties, zoals een canvasdoek 28x21 voor €17,99

19 uur 59 min 14 sec
Design zoals jij wilt

In de configurator kun je alles naar je eigen smaak plaatsen en aanpassen.

Onbeperkte foto's

Combineer voor jouw collage zoveel foto's als jij wilt.

Express verzending

Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.

PERFECTE LAY-OUTS

Ontdek designs voor elke gelegenheid, in vele verschillende stijlen.

RUIME KEUZE AAN MATERI

Wij printen jouw collage op poster, canvas, acrylglas en meer!

Bij ons vind je de perfecte lay-outs voor jouw fotocollage.

Wat de gelegenheid ook is, wat jouw smaak ook is - wij hebben de juiste lay-out voor jouw fotocollage. In onze configurator kun je deze perfect naar jouw smaak aanpassen, met zoveel afbeeldingen, achtergronden, tekstvelden en andere details als je maar wilt. En natuurlijk kun je je collage ook laten afdrukken: als poster, op canvas, op acrylglas en nog veel meer!


48 van 116 Designs

Blanko Template

Liefdes Template

Hart Template

Families Template

Baby Template

Verjaardags Template

Huwelijks Template

Vakanties Template

Vriendjes Template

Basis Template

Vele Foto's Template

Kerst Template

Fotocollage lay-outs: wij hebben alles!

Jouw collage, jouw ontwerp - dankzij onze lay-outs.

Of het nu romantisch, eenvoudig, als cadeau of bijv. voor een bruiloft is, onze lay-outs voor fotocollages hebben zeker een ontwerp voor jou. Klik gewoon door onze verschillende categorieën en laat je inspireren! Zodra je je model hebt gevonden, kun je het in onze configurator aanpassen, je foto's toevoegen, teksten wijzigen of toevoegen en nog veel meer. Creatief gezien heb je alle opties, en dankzij de intuïtieve bediening vind je snel je weg. Je kunt ook ontwerpen zonder lay-out en beginnen met een leeg ontwerp. Het resultaat is altijd hetzelfde: een 100% individuele collage precies naar jouw smaak, waar je jaren later nog met plezier naar zult kijken. Kies nu de juiste foto's uit en begin met ontwerpen!

Maak het passend - pas je fotocollagesjabloon aan in de configurator.

Onze lay-outs zijn nog maar het begin! Zodra je je favoriet hebt gevonden, kun je hem volledig aanpassen in onze configurator - op je computer, smartphone of tablet. Je kunt niet alleen onze voorbeeldafbeeldingen vervangen door je eigen afbeeldingen, maar ook zoveel afbeeldingen toevoegen als je zelf wilt, de achtergrond veranderen, het formaat en materiaal aanpassen en nog veel meer! Probeer gewoon verschillende ideeën uit. Je kunt al je ontwerpen met één klik opslaan in je klantenaccount, zodat je ze naderhand kunt vergelijken. Uiteindelijk hoef je alleen nog maar het juiste materiaal te kiezen, desgewenst een lijst toe te voegen en je collage te bestellen. Wij kunnen zelfs vele varianten per express voor je drukken, zodat je collage de volgende dag al bij je is!

Afwerkingen, beeldelementen en lettertypen voor jouw fotocollage.

Bij het samenstellen van je collage kun je je fantasie de vrije loop laten en je fotocollagesjabloon creatief naar een nieuw niveau tillen met veel verschillende afwerkingen, clip-art en lettertypes. Benadruk bijvoorbeeld ontwerpelementen of lettertypes met een folieafwerking in goud, roségoud of zilver, of probeer verschillende lettertypes uit tot je je favoriet hebt gevonden. Je kunt ook beeldelementen en clip-arts toevoegen die bij het thema van je collage passen. In de configurator kun je kiezen uit duizenden opties, de elementen invoegen, vergroten, roteren, enz. met één klik. Zo maak je van onze lay-out in een handomdraai je eigen persoonlijke collage, die er precies zo uitziet als jij dat wilt. Waarom niet direct beginnen met ontwerpen?

Het juiste materiaal voor jouw fotocollage.

Poster, canvas, acrylglas, gallery-bond en meer - je bent vrij om te kiezen waar je je collage met jouw lay-out op wilt afdrukken. Indien gewenst kunnen wij je fotocollage ook direct leveren in een lijst van hout, aluminium of kunststof. Zo kun je het na het uitpakken direct aan de muur hangen. Tijdens het ontwerpproces kun je in de configurator gemakkelijk de verschillende opties bekijken en verschillende modellen vergelijken. Kies het materiaal dat het beste bij jouw stijl en jouw foto's past en klik op "bestellen". Je fotocollage zal er in het echt nog beter uitzien, dat beloven we!