Nu in de Sinterklaasshop tot wel 63% korting op jouw persoonlijke cadeaus!

Vanaf € 14,99

Wandkalender

Ophangen en steeds overzicht hebben. Ontwerp nu uw heel eigen wandkalender voor 2022 en ontdek daarbij hoeveel afzonderlijke formaten, papiersoorten en ophangingen er wel niet zijn.

Vanaf € 10,99

Bureau Kalender

Helemaal in positie voor 2022. Klassiek met spiraalbinding of een luxe houten standaard, met onze bureau kalender behoudt u steeds het overzicht. Bekijk nu onze exclusieve voorbeelden.rmaat en de afwerking kiezen die bij uw smaak passen.

Vanaf € 14,99

Dagplanner

Ruimte voor afspraken en schitterende foto's. Met onze sjablonen hoeft u geen compromissen te maken. U kunt de afbeeldingen, het formaat en de afwerking kiezen die bij uw smaak passen.

Vanaf € 16,99

Familie Planner

Iedereen heeft een kolom voor zijn eigen overzicht. Ophanging, papiersoort en formaat van de planner kiest u zelf, want het ligt er maar aan wat u denkt te gaan doen!

Vanaf € 15,99

Keukenkalender

Keukenkalender ontwerpen met eigen foto's. Een eigen keukenkalender 2022.

Waarom u het beste bij ons kunt bestellen

 • De perfecte sjablonen:

  Wij hebben ontwerpen voor iedere smaak en voor elke gelegenheid. U zult beslist enthousiast raken over de sjablonen voor onze fotokalenders. En mocht u geen keuze kunnen maken, bestelt u er gewoon twee!
 • Zo gebeurd:

  Design uitzoeken, foto's uploaden en u kunt zich verheugen op uw kalender. Zo gemakkelijk gaat dat. Natuurlijk kunt u met de configurator nog een paar artistieke accenten zetten.
 • Formaten voor iedereen:

  ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar een staand, dwars, groot of klein formaat, waarde hecht aan overzichtelijkheid of liever iets heeft om naar te kijken: onze designs zijn beschikbaar in alle formaten en steeds met de kalenderindeling die aan uw wensen voldoet.
 • Maak het passend:

  u wilt voor oktober een extra foto invoegen, de achtergrondkleur aanpassen of nog een persoonlijke tekst toevoegen? Geen probleem. Met onze configurator voor fotokalenders is dat een kwestie van één keer klikken.

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons