brand teaser image

Maak 2023 mooier: jouw foto's in een kalender.

Veel papiersoorten Maak je keuze uit hoogwaardig mat en glanzend fotopapier.
Top design templates Begin meteen met ontwerpen met een professionele template.
Cross-Device-Upload Upload foto's van uw devices (bijv. mobiel, tablet) naar onze configurator.
Express verzending Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.
DUURZAAM Duurzame materialen: goed voor de planeet en goed voor jou

Fotokalender voor 2023 zelf maken

 • Wandkalender - vanaf € 17,99

  Je eigen fotokalender maken: het was nog nooit zo gemakkelijk als bij MYPOSTER. Hang ‘m aan de muur en houdt steeds het overzicht. Ontwerp nu je fotokalender voor 2023 met eigen foto’s en customize ‘m zoals jij dat wilt: kies zelf het formaat, de papiersoort en het soort ophanging.

  Nu ontwerpen
 • Bureaukalender - vanaf € 14,99

  Met deze bureaukalender ben jij helemaal klaar voor 2023! Klassiek met spiraalbinding of een luxe houten standaard; met onze bureaukalender behoud je te allen tijde het overzicht. Bekijk nu onze exclusieve voorbeelden en kies de maat en de afwerking die het beste bij jou passen.

  Nu ontwerpen
 • Dagplanner - vanaf € 17,99

  In onze dagplanner is er zowel ruimte voor afspraken als voor schitterende foto's. Met onze sjablonen hoef je geen compromissen te maken. Kies de afbeeldingen, het formaat en de afwerking die bij jouw smaak passen.

  Nu ontwerpen
 • Wandkalender - vanaf € 18,99

  In onze familieplanner heeft iedereen een kolom voor zijn eigen overzicht. Het soort ophanging, de papiersoort en het formaat van de planner kies je helemaal zelf, want jij weet immers het beste wat er bij jouw familie past!

  Nu ontwerpen
 • Keukenkalender - vanaf € 19,99

  Maak zelf je kalender voor in je keuken met persoonlijke foto's en geniet het hele jaar door van je eigen fotokalender voor 2023.

  Nu ontwerpen

Waarom je het beste bij ons kunt bestellen

 • De perfecte sjablonen:

  Iedereen kan zelf een kalender maken! Ontwerp een fotokalender met jouw favoriete foto’s. Wij hebben designs voor ieders smaak en voor elke gelegenheid. Je kunt niet anders dan enthousiast raken over de sjablonen voor onze fotokalenders. Wil je het toch nét even anders? Onze designs kunnen tot in het kleinste detail worden aangepast. En mocht je geen keuze kunnen maken, dan bestel je er toch gewoon twee!
 • Formaten voor iedereen:

  Ongeacht of je voorkeur uitgaat naar een staand, dwars, groot of klein formaat, waarde hecht aan overzichtelijkheid of graag iets hebt om naar te kijken: onze designs zijn beschikbaar in alle formaten en steeds met de kalenderindeling die aan jouw wensen voldoet.
 • Zo gebeurd:

  Het design uitzoeken, je eigen foto's uploaden en voilà, je hebt je eigen kalender zelf gemaakt! Zo gemakkelijk gaat dat. Natuurlijk kun je met de configurator nog een paar artistieke accenten zetten.
 • Maak het passend:

  Je wilt voor oktober een extra foto invoegen, de achtergrondkleur aanpassen of nog een persoonlijke tekst toevoegen? Geen probleem. Met onze configurator voor fotokalenders is dat een kwestie van één keer klikken.

Wij houden van wat we doen.

MYPOSTER geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons