SLECHTS TOT ZONDAG: Bespaar nu tot wel 30% op ALLES met de code FAMILY30

Design zoals jij wilt

In de configurator kun je alles naar je eigen smaak plaatsen en aanpassen.

Onbeperkte foto's

Combineer voor jouw collage zoveel foto's als jij wilt.

Express verzending

Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.

PERFECTE LAY-OUTS

Ontdek designs voor elke gelegenheid, in vele verschillende stijlen.

RUIME KEUZE AAN MATERI

Wij printen jouw collage op poster, canvas, acrylglas en meer!

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Nu beginnen

  • € 5,99€ 9,99
  • € 9,99€ 14,99
  • € 12,99€ 19,99
  • € 13,99€ 20,99
  • € 16,99€ 27,99
  • € 22,99€ 37,99

Ontwerp eenvoudige een familiecollage.

Bij ons vind je tal van fantastische lay-outs waarmee je heel eenvoudig jouw fotocollage kunt samenstellen. Selecteer gewoon je mooiste familiefoto's, laad ze in onze configurator en pas achtergronden, kleuren, teksten, enz. naar wens aan. Het is totaal intuïtief bij ons. En je hebt ook de keuze wat betreft afdrukken: posters, canvas, acrylglas en meer, met of zonder lijst. Ontwerp je familiecollage nu!


Familie

Baby

Geboorte

Huisdieren

Kinderen

Moederdag

Vaderdag

48 van 49 Designs

Familiecollage van MYPOSTER - individueel en chic.

Ontwerp een familiecollage uit onze lay-outs.

Bekijk onze ontwerpen voordat je de afbeeldingen voor uw fotocollagefamilie kiest. Het maakt niet uit of je slechts één of twee foto's wilt laten zien of dat u een heleboel afbeeldingen wilt combineren - wij hebben de perfecte template voor jou! In onze configurator kun je ze dan verder bewerken, achtergronden en kleuren veranderen, teksten aanpassen en toevoegen en nog meer afbeeldingen in het ontwerp integreren. Dankzij de intuïtieve bediening is dit alles in een paar klikken gebeurd. Als je liever zonder lay-out begint, is dat natuurlijk ook mogelijk. Kies gewoon een blanco collage en ontwerp vrij volgens jouw ideeën. Hoe dan ook, je eindigt met een 100% individuele familiecollage die er gegarandeerd geweldig uitziet aan je muur. Upload je foto's direct!

Pas je familiecollage gemakkelijk aan - in onze configurator.

Als je gewoon een mooi ontwerpsjabloon kiest, je foto's invoegt en op 'bestellen' klikt, kan het bij ons eigenlijk nooit fout gaan. Maar ook als je een beetje verder wilt gaan, heb je alle opties in onze configurator. Zo kun je bijvoorbeeld in een paar klikken achtergronden, kleuren en lay-out aanpassen, afbeeldingen wijzigen of toevoegen en verschillende materialen vooraf bekijken. Je kunt ook gemakkelijk geschikte beeld- en tekstelementen in verschillende grootten en lettertypen toevoegen. Het maakt niet uit of je liever ontwerpt op je computer, smartphone of tablet. Je kunt je ontwerpen eenvoudig opslaan in je klantenaccount en ze flexibel bewerken op al je apparaten. Als je klaar bent, kun je misschien ook nog een mooie lijst vinden. In slechts een paar dagen kan je familiecollage al thuis aan de muur hangen!

Perfect om als cadeau te geven - een familiecollage van ons.

Onze collages zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook het perfecte cadeau voor familiefeesten. Of het nu gaat om ouders of opa en oma's, broers en zussen of tantes en ooms, iedereen zal dol zijn op een prachtig ontworpen fotocollage van de familie. Of je nu gewoon een paar familiefoto's wilt combineren, je trouwfoto's wilt weggeven of een vakantie samen wilt vereeuwigen, je kunt er nog over nadenken. Tussen onze lay-outs vind je er zeker één die bij je thema past. En als je nog een extra foto wenst, kan je die gewoon toevoegen in de configurator. Ook heel praktisch: als je je collage hebt ontworpen, kun je hem misschien gewoon aan al je familieleden als cadeau geven, ben je meteen klaar, bijvoorbeeld voor Kerst. Wie zou het meest blij zijn met een familie collage?

Het juiste materiaal voor jouw familiecollage

Poster, canvas, acrylglas, gallery-bond of misschien forex? Wij drukken jouw familiecollage op het materiaal naar keuze. En als je wilt, wordt je familiecollage direct ingelijst. Zo kun je het direct aan de muur hangen zodra het is geleverd. In de configurator kun je eenvoudig verschillende materialen en lijsten bekijken (ook met passe-partout). Kies jouw favoriete combinatie en bestel je collage precies zoals jij het wilt!