SLECHTS TOT MORGEN: Bespaar nu tot 40% op wanddecoratie!

brand teaser image

Huwelijkscollages

Blijft voor altijd: je huwelijkscollage

Design zoals jij wilt In de configurator kun je alles naar je eigen smaak plaatsen en aanpassen.
Onbeperkte foto's Combineer voor jouw collage zoveel foto's als jij wilt.
Express verzending Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.
PERFECTE LAY-OUTS Ontdek designs voor elke gelegenheid, in vele verschillende stijlen.
RUIME KEUZE AAN MATERI Wij printen jouw collage op poster, canvas, acrylglas en meer!

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Nu beginnen

  Eenvoudig en snel: maak je eigen fotocollage van jullie bruiloft

  Een geweldige dag met veel mooie herinneringen en nog meer prachtige foto's. Deze zullen allemaal een plaatsje vinden in jullie gepersonaliseerde huwelijkscollage. Het stralende bruidspaar, het gelukkige feest en de levendige viering: al die mooie momenten horen thuis op je huwelijkscollage. Gebruik hiervoor onze talrijke lay-outs, die je naar eigen wens kunt personaliseren. Trouwens, een fotocollage is ook een perfect cadeau-idee voor het bruidspaar, gemaakt van de mooiste momenten van hun tijd samen tot nu toe.

  Ontwerp nu je eigen persoonlijke huwelijkscollage!

  Verder lezen

  Bruiloft

  Liefde

  Zeg ja tegen de collage "Huwelijk"

  • Denk al voor het feest na over je huwelijkscollage.

   Het is het beste om vóór de bruiloft na te denken over de stijl van de foto's en welke elementen erin moeten voorkomen. Maar een fotocollage is ook geschikt als cadeau voor het bruidspaar, met alle mooie momenten. Een collage kan ook worden uitgedeeld als gastengeschenk, als de collage de grappigste foto's van de gasten met het bruidspaar laat zien. Ook erg mooi en een geweldige versiering met foto's is een trouwbanner, die je ook kunt ontwerpen in onze collagedesigner. De vele creatieve mogelijkheden bij MYPOSTER helpen je bij de voorbereiding en de follow-up van je bruiloft. Ontwerp nu jouw huwelijkscollage!
  • Jullie bruiloft - jullie huwelijkscollage

   Met onze ontwerpsjablonen verander je in een ja-knikker! Kies gewoon de lay-out voor jullie "Bruiloft" dat je het mooist vindt. Indien nodig kun je hem vervolgens in de configurator opnieuw ontwerpen en volledig naar wens aanpassen - en dat kan op je smartphone, computer of tablet. Vervang gewoon onze voorbeeldafbeeldingen door je eigen afbeeldingen, voeg zoveel foto's toe als je wilt, verander de achtergrond, voeg mooie cliparts en persoonlijke teksten toe. Tot slot kies je het formaat en het materiaal naar keuze en, indien gewenst, een lijst en passe-partout - alles precies zoals jij het wilt. Natuurlijk kan MYPOSTER ook jullie mooiste momenten als trouwfoto's afdrukken. Een trouwfotoboek is ook bijzonder populair bij onze klanten. Ook hier vind je een grote selectie van talloze templates.
   Zoek je foto's uit en maak nu je eigen huwelijkscollage!