❤ Tot wel 40% korting: fotocadeaus voor Valentijnsdag ❤
Ontdek romantische fotocadeaus. Bespaar nu met onze speciale Valentijnsdag-deals.

Jouw babyboek

Prachtige weergave van jouw lievelingsfoto’s

vanaf € 6,99

Volledige weergave van al jullie foto’s

De babyfoto’s verdwijnen niet in de vouw dankzij de platliggende pagina’s

vanaf € 6,99

Kies jouw lievelingsformaat babyboek

Ontdek het perfecte formaat voor jou: van A6 tot XXL

vanaf € 6,99

Stel je fotoboek samen

  De voordelen van ons baby-fotoboek

  • Een groot aantal formaten: van mini tot XXL
  • Mooie designs voor hem & haar
  • Stel tot 156 pagina's samen
  • Staand-, dwars formaat of vierkant

  Jouw gepersonaliseerde babyboek

  De eerste adem, de eerste betoverende glimlach en de eerste pogingen om de wereld te verkennen: baby’s ontwikkelen zich continu en worden zo snel groot! Houd de mooiste belevenissen van jouw baby vast in een zelfgemaakt fotoboek. Zo geniet je jaren later nog steeds van deze bijzondere momenten.

  Voor jouw persoonlijke babyalbum heb je de keuze uit een groot aantal designs. Kies een klein babyalbum (A6) of ga juist voor een groot formaat (A3): maak je eigen fotoboek volledig naar wens. Naast de diversiteit aan formaten, kun je ook kiezen uit een soft- of hardcover. Laat je foto’s vastleggen in een Classic babyfotoboek, Premium babyfotoboek of een fotoboekje. Je hebt de keuze om je album te beschermen met een harde of een zachte kaft. Met onze gratis software maak je snel en eenvoudig een persoonlijk fotoboek vol herinneringen.

  Maak je persoonlijke babyboek als fotoalbum voor jezelf of als uniek cadeau voor opa en oma.

  Verder lezen

  Prachtige designs voor jouw babyboek

  Jouw persoonlijke baby-fotoboek

  De mooiste herinneringen met je baby leg je vast in een heel bijzonder babyboek. Kies uit verschillende varianten, designs en formaten. Een Premium fotoboek, Classic fotoboek of fotoboekje. Je maakt je baby-fotoalbum helemaal zoals jij wilt. Voor jezelf of als origineel cadeau voor de familie.

  Meer informatie

  vanaf 19,99

  Productietijd ca. 3 werkdagen

  Overzicht van al onze fotoboeken

  • Jouw Classic fotoboek in topkwaliteit!
  • Jouw Premium fotoboek in de beste kwaliteit
  • Jouw Classic fotoboekje met softcover

  Jouw Classic fotoboek in topkwaliteit!

  Onze gedrukte fotoboeken garanderen je levenslang plezier van jouw mooiste belevenissen in heldere, warme kleuren. Kies uit verschillende formaten: van A5 tot A4-formaat, of ga juist voor een vierkant fotoboek van 30 x 30 cm. De Classic fotoboeken zijn uiterst geschikt voor extra veel pagina’s, en je hebt de keuze uit een hard- of softcover. Ook is het mogelijk om voor ons fotoboekje in schriftvorm te kiezen.

  Meer informatie

  Jouw Premium fotoboek in de beste kwaliteit

  Kies het perfecte fotoboekformaat voor jou! Ga voor een paperback in A6-formaat of een liggend A3-formaat. De sterke hardcover in combinatie met platliggende pagina’s (lay-flat binding) zorgen voor een luxe uitstraling. Doordat je foto’s op kwalitatief fotopapier worden afgedrukt, krijgen je foto’s een professionele uitstraling. Hierdoor komt elke kleine nuance in elke foto volledig tot zijn recht. Laat je foto’s afdrukken op zijdemat of glanzend fotopapier.

  Meer informatie

  Jouw Classic fotoboekje met softcover

  Voor een kleinere hoeveelheid foto’s adviseren wij ons fotoboekje met softcover. Hiermee leg je op een voordelige manier al jouw herinneringen vast. Wij drukken je foto’s op speciaal papier af met ons beproefde 8-kleuren systeem; hierdoor worden jouw foto’s prachtig weergeven! De sterke schriftbinding zorgt ervoor dat alle foto’s (ook de afbeeldingen die in de naad vallen) volledig zichtbaar blijven.

  Meer informatie

  vanaf 11,99

  Productietijd ca. 3 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool of met de fotoboeksoftware tot een onvergetelijke herinnering kunt maken.

  Meer...

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons