Zomer-Sale:
Canvas tot 44% korting!
Alleen vandaag!

De mooiste ontwerpen voor jouw babyalbum

De eerste momenten samen in topkwaliteit

Fotoboek baby

Prachtige foto's van je pasgeboren baby verzameld in een mooi babyboek

vanaf € 7,99

Volledige weergave van al jullie foto’s

De babyfoto’s verdwijnen niet in de vouw dankzij de platliggende pagina’s

vanaf € 7,99

Kies je favoriete formaat babyboek

Fotoboek baby : van klein (A5) tot groot (XXL)!

vanaf € 7,99

Stel je fotoboek samen

  Je gepersonaliseerde babyboek

  De eerste adem, de eerste betoverende glimlach en de eerste pogingen om de wereld te verkennen: baby’s ontwikkelen zich continu en worden zo snel groot! Houd de mooiste belevenissen van je baby vast in een zelfgemaakt babyboek. Zo geniet je jaren later nog steeds van deze dierbare momenten.

  Voor je persoonlijke babyalbum heb je de keuze uit een groot aantal designs. Kies een klein baby fotoboek (A5) of ga juist voor een groot formaat (A3): maak je eigen fotoboek volledig naar wens. Naast de diversiteit aan formaten, kun je ook kiezen uit een soft- of hardcover. Laat je foto’s vastleggen in een classic babyfotoboek, premium babyfotoboek of een fotoboekje. Je hebt de keuze om je baby fotoboek te beschermen met een harde of een zachte kaft. Met onze gratis online software maak je snel en eenvoudig een persoonlijk fotoboek vol herinneringen. Tip: scan het geboortekaartje en wenskaartjes van je baby in en voeg deze toe aan het album.

  Maak je persoonlijke babyboek als fotoalbum voor jezelf of als uniek cadeau voor opa en oma. Bijzondere herinneringen van de eerste momenten van je kleintje die veilig bewaard blijven. Ook leuk voor later!

  Verder lezen

  Mooie voorbeelden voor een babyalbum

  Aanbiedingen voor fotoboekjes

  Maak jouw fotoboekje nu naar wens tegen een ongekend lage prijs.

  Meer details over Meer informatie

  vanaf € 26,99

  Roze muisjes

  vanaf € 26,99

  Dubbele pret

  vanaf € 26,99

  Prachtige designs voor jouw babyboek

  Fotoboek baby: ontdek de mogelijkheden

  De mooiste herinneringen met je baby leg je vast in een heel bijzonder babyboek. Kies uit verschillende varianten, designs en formaten. Een premium fotoboek, classic fotoboek of fotoboekje. Je maakt je baby-fotoalbum dankzij de handige software helemaal naar wens. Een prachtig aandenken voor jezelf of als origineel fotocadeau voor de familie.

  vanaf 29,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Overzicht van al onze fotoboeken

  • Classic fotoboek
  • Premium fotoboek
  • Classic fotoboekje

  Classic fotoboek

  Onze gedrukte fotoboeken garanderen je levenslang plezier van jouw mooiste belevenissen in heldere, warme kleuren. Kies uit verschillende formaten: van A5 tot A4-formaat, of ga juist voor een vierkant fotoboek van 30 x 30 cm. De Classic fotoboeken zijn uiterst geschikt voor extra veel pagina’s, en je hebt de keuze uit een hard- of softcover. Ook is het mogelijk om voor ons fotoboekje in schriftvorm te kiezen.

  Premium fotoboek

  Kies het perfecte fotoboekformaat voor jou! Ga voor een paperback in A4-formaat of een liggend A3-formaat. De sterke hardcover in combinatie met platliggende pagina’s (lay-flat binding) zorgen voor een luxe uitstraling. Doordat je foto’s op kwalitatief fotopapier worden afgedrukt, krijgen je foto’s een professionele uitstraling. Hierdoor komt elke kleine nuance in elke foto volledig tot zijn recht. Laat je foto’s afdrukken op zijdemat of glanzend fotopapier.

  Classic fotoboekje

  Voor een kleinere hoeveelheid foto’s adviseren wij ons fotoboekje met softcover. Hiermee leg je op een voordelige manier al jouw herinneringen vast. Wij drukken je foto’s op speciaal papier af met ons beproefde 8-kleuren systeem; hierdoor worden jouw foto’s prachtig weergeven! De sterke schriftbinding zorgt ervoor dat alle foto’s (ook de afbeeldingen die in de naad vallen) volledig zichtbaar blijven.

  vanaf 26,99

  Productietijd 4 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool tot een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Beste My Poster, Dank voor de goede kwaliteit en fijne service! Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en fotoboeken. Via email zal ik nog een aantal foto's opsturen, voor het geval jullie daar iets aan hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Laura Rook

   Laura Rook

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons