Jouw fotoboek met hardcover

Prachtig Classic- of Premium fotoboek

vanaf € 19,99

Creëer tot wel 156 pagina’s

Jouw fotoboek op maat: formaat, binding en pagina’s naar wens

vanaf € 19,99

Designs voor elke gelegenheid

Kies jouw lievelingsdesign uit onze fotoboek-software

vanaf € 19,99

Stel je fotoboek samen

  De voordelen van onze fotoboeken met hardcover

  • Premium of Classic fotoboeken
  • Lijmbinding of platliggende pagina's
  • Een groot aantal formaten: van mini tot XXL
  • Staand-, dwars formaat of vierkant
  • Grote keuze uit designs voor veel verschillende gelegenheden

  Maak jouw fotoboek met hardcover

  Geniet van mooie herinneringen terwijl je samen met vrienden of familie je zelfgemaakte fotoboek bekijkt. Een bruiloft, diploma-uitreiking, baby-kinderboek, vakantiealbum of prentenboek: voor elke gelegenheid vind je het perfecte fotoboek!

  De robuuste harde kaft biedt een goede bescherming en een lange levensduur voor je fotoboek. De stevige rug van het fotoboek kan persoonlijk bedrukt worden; het resultaat hiervan staat geweldig in elke boekenkast. Kies uit een staand- of liggend formaat, Classic- of Premium fotoboek, met een matte of glanzende afwerking. Onze slimme design tool is voorzien van talrijke lay-outs; hierdoor maak je snel & eenvoudig je eigen fotoboek.

  Houd je bijzondere momenten vast! Ontwerp nu jouw fotoboek met hardcover.

  Verder lezen

  Jouw hardcover fotoboek

  • Hardcover voor jouw Classic fotoboek
  • Schitterend Premium fotoboek

  Hardcover voor jouw Classic fotoboek

  Stabiel en elegant: door de hardcover kun jij je fotoboek na afloop weer veilig op de boekenplank leggen, zonder ezelsoren of knikken. Zo heb je je fotoboek altijd bij de hand als je wilt genieten van je mooiste herinneringen. Ontwerp jouw kaft naar wens met eigen foto’s en teksten!

  Schitterend Premium fotoboek

  Kies je voor een Premium fotoboek? Dan worden je foto’s op hoogwaardig fotopapier geprint. Dit zorgt voor een uitzonderlijke helderheid en detailweergave in je foto’s. Het boek met duurzame hardcover staat prachtig in jouw boekenkast. Dankzij de platliggende pagina’s worden zelfs panorama’s optimaal weergegeven.

  vanaf 24,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Hardcover bindingen

  • Hardcover platliggende pagina's
  • Hardcover lijmbinding

  Platliggende pagina's voor jouw Premium fotoboek met hardcover

  De platliggende pagina’s voor jouw hardcover fotoboek zorgen voor een vouwvrije weergave van je foto’s. De linker- en rechter bladzijde lopen namelijk zonder naad door. Deze binding is uiterst geschikt voor panoramafoto’s. De duurzame binding houdt de pagina’s van jouw Premium fotoboek stevig bij elkaar. Hierdoor geniet je jaren later, nog steeds van het doorbladeren van al jouw herinneringen.

  Lijmbinding voor jouw Classic fotoboek met hardcover

  Voor onze Classic fotoboeken maken wij gebruik van duurzame PUR-lijm. Bij deze stevige manier van binden worden de bladzijden aan elkaar gelijmd, hierdoor vallen de pagina’s bollend open. In combinatie met de millimeter precieze afmetingen van de binnenste pagina’s zorgt dit voor een perfecte afwerking van jouw boek. Polyurethaan Reactive (PUR) is de meest resistente lijm voor boekbinden. Hierdoor behoudt jouw fotoboek de juiste vorm. Dit zorgt ervoor dat jouw fotoboek in topvorm blijft, ook bij veelvuldig gebruik.

  vanaf 29,99

  Productietijd 4 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool tot een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Video

  myposter classic fotoboek hardcover in detail

  • Afdruk op premium papier
  • Stevige, beschermende hardcover
  • Van 24 tot 156 pagina's
  • Verkrijgbaar in diverse formaten: A5, A4, 20x20 cm en 30x30 cm
  • Ideaal voor grote projecten!

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Beste My Poster, Dank voor de goede kwaliteit en fijne service! Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en fotoboeken. Via email zal ik nog een aantal foto's opsturen, voor het geval jullie daar iets aan hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Laura Rook

   Laura Rook

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons