Mooie ontwerpen voor jouw kinderfotoboek

De belangrijkste momenten voor altijd vasthouden

Kinder fotoboek voor de mooiste momenten

Verzamel de mooiste herinneringen in een gepersonaliseerd fotoboek

vanaf € 7,99

Zet je kind in de schijnwerpers!

Een kwalitatief fotoalbum: tot 156 pagina's, van klein tot XXL

vanaf € 7,99

Vergeet geen enkele verjaardag meer

Een perfecte presentatie van alle kinderfeestjes en verjaardagen

vanaf € 7,99

Stel je fotoboek samen

  Jouw kinder fotoboek: voor de mooiste momenten

  De eerste schooldag, de leukste kinderfeestjes of dat uitstapje met opa en oma. Verzamel al deze mooie momenten in een handomdraai bij myposter.

  Bij ons bestel je namelijk eenvoudig een klein fotoboekje of juist een groot fotoboek met hardcover. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat jouw kinderen op elk moment, alle bijzondere momenten en gelegenheden kunnen bewonderen.

  Met onze gratis fotoboek design tool kun je jouw eigen kinderboek precies samenstellen zoals jij dat wilt. Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig een leuk fotoboek van een familie uitje of een feestelijk fotoboek van een verjaardag. Zet ‘m thuis op de boekenplank of geef het fotoboek cadeau aan opa en oma!

  Een myposter-fotoboek staat voor échte kwaliteit tegen een topprijs. - Voor jezelf, als persoonlijk album voor je kind of als origineel cadeau!

  Verder lezen

  Creatief ontwerp voor kinderfotoboeken

  De liefste

  vanaf € 24,99

  Klein zonnestraaltje

  vanaf € 24,99

  Kleine wervelwind

  vanaf € 24,99

  Onze fotoboeken voor kinderen: van mini tot XXL

  Maak je eigen kinder fotoboek

  De mooiste foto's van je kinderen, verzameld in een bijzonder kinder fotoboek. Kies uit verschillende designs en groottes! Als Premium fotoboek op echt fotopapier of als Classic fotoboek op ultradun papier. Maak jouw fotoalbum precies zoals jij het wilt!

  vanaf 7,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Overzicht van al onze fotoboeken

  • Classic fotoboek
  • Premium fotoboek
  • Classic fotoboekje

  Classic fotoboek

  Onze gedrukte fotoboeken garanderen je levenslang plezier van jouw mooiste belevenissen in heldere, warme kleuren. Kies uit verschillende formaten: van A5 tot A4-formaat, of ga juist voor een vierkant fotoboek van 30 x 30 cm. De Classic fotoboeken zijn uiterst geschikt voor extra veel pagina’s, en je hebt de keuze uit een hard- of softcover. Ook is het mogelijk om voor ons fotoboekje in schriftvorm te kiezen.

  Premium fotoboek

  Kies het perfecte fotoboekformaat voor jou! Ga voor een paperback in A4-formaat of een liggend A3-formaat. De sterke hardcover in combinatie met platliggende pagina’s (lay-flat binding) zorgen voor een luxe uitstraling. Doordat je foto’s op kwalitatief fotopapier worden afgedrukt, krijgen je foto’s een professionele uitstraling. Hierdoor komt elke kleine nuance in elke foto volledig tot zijn recht. Laat je foto’s afdrukken op zijdemat of glanzend fotopapier.

  Classic fotoboekje

  Voor een kleinere hoeveelheid foto’s adviseren wij ons fotoboekje met softcover. Hiermee leg je op een voordelige manier al jouw herinneringen vast. Wij drukken je foto’s op speciaal papier af met ons beproefde 8-kleuren systeem; hierdoor worden jouw foto’s prachtig weergeven! De sterke schriftbinding zorgt ervoor dat alle foto’s (ook de afbeeldingen die in de naad vallen) volledig zichtbaar blijven.

  vanaf 24,99

  Productietijd 4 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool tot een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Beste My Poster, Dank voor de goede kwaliteit en fijne service! Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en fotoboeken. Via email zal ik nog een aantal foto's opsturen, voor het geval jullie daar iets aan hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Laura Rook

   Laura Rook

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons