❤ Tot wel 40% korting: fotocadeaus voor Valentijnsdag ❤
Ontdek romantische fotocadeaus. Bespaar nu met onze speciale Valentijnsdag-deals.

Jouw mini-fotoboek

Geeft jouw foto’s perfect weer

vanaf € 6,99

Mini-fotoboek in A5 staand

Ontwerp nu je fotoboek met onze gratis fotoboek-software

vanaf € 6,99

Het perfecte fotocadeau

Geef herinneringen cadeau, geschikt voor elke gelegenheid!

vanaf € 6,99

Stel je fotoboek samen

  De voordelen van mini-fotoboeken

  • Handige formaten
  • Veel ontwerpmogelijkheden
  • Topkwaliteit tegen een lage prijs

  Mini-fotoboek – neem je herinneringen mee

  Met het myposter mini-fotoboek houd je je allerbelangrijkste momenten dicht bij je. Kies uit het handige A5 of A6-formaat: de ideale grootte om verjaardagen, citytrips of diploma-uitreikingen in vast te leggen.

  Het mini-fotoboek is het perfecte fotocadeau maar ook heel erg leuk als klein aandenken. De prijs-kwaliteitsverhouding is optimaal: jouw foto’s worden in prachtige kleuren vertoond. Kies uit een Classic of Premium fotoboek, staand- of liggend formaat, soft- of hardcover en layflat-of lijmbinding. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Maak nu jouw minifotoboek precies zoals jij wilt!

  Verder lezen

  Kleine fotoboeken in miniformaat

  • Classic fotoboek of fotoboekje in A5-formaat
  • Premium fotoboek in A6-formaat

  Classic fotoboek of fotoboekje in A5-formaat

  Als fotoboekje tot 32 bladzijden of als Classic fotoboek met tot wel 156 pagina’s. Het A5-formaat ligt lekker in de hand en biedt genoeg plek voor jouw mooiste foto’s. Hij is beschikbaar met hard- of softcover, lijm- of geniete binding. Het A5 fotoboek past met z’n handige formaat in elke tas en tover je eenvoudig tevoorschijn.

  Meer informatie

  Premium fotoboek in A6-formaat

  Klein maar fijn! Dit fotoboek in A6-formaat maakt indruk door zijn uitstekende kwaliteit in zakformaat. De combinatie van echt fotopapier, platliggende pagina’s en hardcover zorgen ervoor dat je foto’s prachtig tot hun recht komen. En dat op zo’n kleine ruimte! Dit miniformaat past bij elke gelegenheid en is het perfecte cadeau voor iedereen.

  Meer informatie

  vanaf 6,99

  Productietijd ca. 3 werkdagen

  Overzicht van al onze fotoboeken

  • Jouw Classic fotoboek in topkwaliteit!
  • Jouw Premium fotoboek in de beste kwaliteit
  • Jouw Classic fotoboekje met softcover

  Jouw Classic fotoboek in topkwaliteit!

  Onze gedrukte fotoboeken garanderen je levenslang plezier van jouw mooiste belevenissen in heldere, warme kleuren. Kies uit verschillende formaten: van A5 tot A4-formaat, of ga juist voor een vierkant fotoboek van 30 x 30 cm. De Classic fotoboeken zijn uiterst geschikt voor extra veel pagina’s, en je hebt de keuze uit een hard- of softcover. Ook is het mogelijk om voor ons fotoboekje in schriftvorm te kiezen.

  Meer informatie

  Jouw Premium fotoboek in de beste kwaliteit

  Kies het perfecte fotoboekformaat voor jou! Ga voor een paperback in A6-formaat of een liggend A3-formaat. De sterke hardcover in combinatie met platliggende pagina’s (lay-flat binding) zorgen voor een luxe uitstraling. Doordat je foto’s op kwalitatief fotopapier worden afgedrukt, krijgen je foto’s een professionele uitstraling. Hierdoor komt elke kleine nuance in elke foto volledig tot zijn recht. Laat je foto’s afdrukken op zijdemat of glanzend fotopapier.

  Meer informatie

  Jouw Classic fotoboekje met softcover

  Voor een kleinere hoeveelheid foto’s adviseren wij ons fotoboekje met softcover. Hiermee leg je op een voordelige manier al jouw herinneringen vast. Wij drukken je foto’s op speciaal papier af met ons beproefde 8-kleuren systeem; hierdoor worden jouw foto’s prachtig weergeven! De sterke schriftbinding zorgt ervoor dat alle foto’s (ook de afbeeldingen die in de naad vallen) volledig zichtbaar blijven.

  Meer informatie

  vanaf 11,99

  Productietijd ca. 3 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool of met de fotoboeksoftware tot een onvergetelijke herinnering kunt maken.

  Meer...

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons