Onze fotoboeken in verschillende formaten

Voor elke wens hebben wij het juiste formaat: van A5 tot XXL

vanaf € 7,99

Jouw fotoboek van mini tot maxi

Maak eenvoudig je keuze in onze slimme fotoboek-software

vanaf € 7,99

Premium afdruk tot wel 156 pagina’s

Classic, Premium óf als fotoboekje

vanaf € 7,99

Stel je fotoboek samen

  Jouw voordelen

  • Een groot aantal formaten: van mini tot maxi
  • Hard- of softcover
  • Zijdemat of hoogglans
  • Stel tot 156 pagina's samen

  Het perfecte fotoboek formaat voor elke gelegenheid

  Geniet van onze indrukwekkende keuze aan fotoboek formaten en groottes, zo presenteer jij je foto’s precies zoals jij wilt! Als mini-fotoboek in A5, klassiek fotoboek A4-formaat, 20 x 20 cm of als groot XXL-fotoboek in A3 of 30 x 30 cm. Kies uit een staand-, liggend- of vierkant formaat. Plaats elke foto op een aparte pagina of maak juist een mooi collage. De keuze is aan jou!

  Met onze gratis, slimme fotoboek tool ontwerp je élke pagina van jouw fotoboek volledig naar eigen wens. Zo maak je eenvoudig jouw persoonlijke fotoboek voor elke gelegenheid. Heb je niet veel tijd? Maak dan gebruik van onze templates en designs: zo maak je binnen no-time je eigen fotoboek. Naast de keuze uit fotoboek formaat en grootte kun je ook kiezen uit classic en premium kwaliteit en hard- of softcover.

  Houd je mooiste herinneringen dicht bij je – ook perfect als cadeau voor vrienden en familie!

  Verder lezen

  Fotoboeken in staand formaat

  • Fotoboek staand in A4-formaat
  • Fotoboek staand in A5-formaat

  Fotoboek staand in A4-formaat

  Ons fotoboek in A4-formaat in dé klassieker onder de fotoboeken. Je kunt tot wel 156 pagina’s met jouw mooiste herinneringen vullen. Ons A4-formaat is zowel als Classic fotoboek, Premium fotoboek en als fotoboekje te bestellen. Leg je mooiste momenten zoals een bruiloft of vakantie vast in jouw persoonlijke fotoboek!

  Fotoboek staand in A5-formaat

  Foto’s in staand formaat komen in verticale fotoboeken het beste tot hun recht. Het staande A5-formaat is handig en biedt genoeg plaats voor jouw mooiste momenten (tot wel 156 pagina’s). Bestel jouw fotoboek in A5-formaat als Classic fotoboek met hard- of softcover. Heb je wat minder foto’s? Bestel dan ons fotoboekje in staand formaat.

  vanaf 24,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Fotoboeken in liggend formaat

  • Fotoboek liggend in A5-formaat
  • Fotoboek liggend in A4-formaat
  • Fotoboek liggend in A3-formaat

  Fotoboek liggend in A5-formaat

  Het liggende fotoboek in A5-formaat is perfect als aandenken maar ook als origineel cadeau. Het maakt niet uit of je kiest voor een hard- of softcover: door het compacte design biedt het kleine fotoboek genoeg plek voor jouw foto’s. Ontwerp tot maar liefst 156 pagina’s, precies zoals jij wilt!

  Fotoboek liggend in A4-formaat

  Het fotoboek in A4-formaat is uitstekend geschikt voor jouw vakantiefoto’s. Ontwerp de pagina’s precies zoals jij wilt: plaats jouw foto op een hele pagina of maakt juist een collage. Kies een Classic of Premium fotoboek in A4-formaat met hardcover. Erg leuk voor jezelf, maar ook een bijzonder cadeau voor vrienden en familie.

  Fotoboek liggend in A3-formaat

  Spannende panoramafoto's worden het best bewaard in onze liggende fotoboeken. Het Premium fotoboek in A3-formaat is ideaal voor grootformaat foto's en biedt voldoende ruimte voor jouw herinneringen. In een matte of glanzende variant verkrijgbaar. Door de lay-flat binding worden jouw foto's op twee pagina's weergegeven. Maak tot wel 74 pagina's, precies zoals jij het wilt.

  vanaf 13,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Vierkante fotoboeken

  • Vierkant fotoboek: 20x20 cm
  • Vierkant fotoboek: 30x30 cm

  Vierkant fotoboek: 20x20 cm

  Je wordt gelijk enthousiast door de unieke vorm van ons vierkante fotoboek! Je foto’s van jouw belangrijke momenten worden prachtig weergegeven. Ontwerp tot wel 156 pagina’s met jouw foto’s in staand- of liggend formaat. Je bestelt dit formaat als Classic fotoboek, Premium fotoboek of als fotoboekje.

  Vierkant fotoboek: 30x30 cm

  Beleef dit unieke soort fotoboek voor speciale foto’s: dit buitengewone 30 x 30cm hardcover-fotoboek biedt veel designmogelijkheden voor jouw mooiste foto’s. Ontwerp heel eenvoudig je eigen fotoboek en geniet na afloop van het professionele resultaat. Met maar liefst 156 pagina’s biedt het grote fotoboek genoeg ruimte voor al jouw afbeeldingen!

  vanaf 13,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Overzicht van al onze fotoboeken

  • Classic fotoboek
  • Premium fotoboek
  • Classic fotoboekje

  Classic fotoboek

  Onze gedrukte fotoboeken garanderen je levenslang plezier van jouw mooiste belevenissen in heldere, warme kleuren. Kies uit verschillende formaten: van A5 tot A4-formaat, of ga juist voor een vierkant fotoboek van 30 x 30 cm. De Classic fotoboeken zijn uiterst geschikt voor extra veel pagina’s, en je hebt de keuze uit een hard- of softcover. Ook is het mogelijk om voor ons fotoboekje in schriftvorm te kiezen.

  Premium fotoboek

  Kies het perfecte fotoboekformaat voor jou! Ga voor een paperback in A4-formaat of een liggend A3-formaat. De sterke hardcover in combinatie met platliggende pagina’s (lay-flat binding) zorgen voor een luxe uitstraling. Doordat je foto’s op kwalitatief fotopapier worden afgedrukt, krijgen je foto’s een professionele uitstraling. Hierdoor komt elke kleine nuance in elke foto volledig tot zijn recht. Laat je foto’s afdrukken op zijdemat of glanzend fotopapier.

  Classic fotoboekje

  Voor een kleinere hoeveelheid foto’s adviseren wij ons fotoboekje met softcover. Hiermee leg je op een voordelige manier al jouw herinneringen vast. Wij drukken je foto’s op speciaal papier af met ons beproefde 8-kleuren systeem; hierdoor worden jouw foto’s prachtig weergeven! De sterke schriftbinding zorgt ervoor dat alle foto’s (ook de afbeeldingen die in de naad vallen) volledig zichtbaar blijven.

  vanaf 24,99

  Productietijd 4 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool tot een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Beste My Poster, Dank voor de goede kwaliteit en fijne service! Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en fotoboeken. Via email zal ik nog een aantal foto's opsturen, voor het geval jullie daar iets aan hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Laura Rook

   Laura Rook

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons