ALLEEN VANDAAG NOG: Alle formaten*, één prijs - op wanddecoraties, ingelijste foto's en meer!

brand teaser image

Hier voelen reisfoto's zich thuis: Vakantie-templates.

Vakantie! Tips voor jouw reisfotoboek - vanaf € 8,99

 • Jouw droomreis vereeuwigd!

  De beste verhalen vind je tussen de pagina's van een paspoort... en die van een fotoboek! Dus grijp je foto's en maak je eigen reisdagboek! Onze prachtige fotoboek templates helpen je.Stedentrips, natuur, road trip, ga maar door: De fraai vormgegeven templates maken jouw boek speciaal.
 • Veel achtergronden, een tal van lettertypen en meer dan 2.000 cliparts Ieder's smaak is anders, dus pas je template gewoon aan!

  Dit kan met allerlei verschillende achtergronden, cliparts, teksten en meer.

  Met veelzijdige lay-outs bepaal je de plek van je foto's op elke pagina. Je foto's kunnen worden aangevuld met mooie fonts en persoonlijke tekst . Uiteraard op grootte in te stellen. Je hebt ook keus uit meer dan 2.000 mooie clipart , waarmee je je fotoboek verrijkt.
 • Welke fotoboek soorten zijn er?

  Je hebt twee keuzes voor de printsoort van je fotoboek: classic en premium.

  Classic fotoboeken , zijn te bestellen met een hardcover of met een softcover . Ook is er een kleiner softcover fotoboekje beschikbaar met maximaal 32 pagina's.

  Op zoek naar iets heel bijzonders? Dan is het premium fotoboek iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is de printtechniek anders dan het classic fotoboek. Hier worden de foto's direct op fotopapier belicht in plaats van geprint.

Formaten en prijzen

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons