Volledige weergave van jouw foto's

Dankzij de lay-flat binding verdwijnen jouw foto's niet in de vouw

vanaf € 39,99

Indrukwekkende kwaliteit op echt fotopapier

Kies voor een matte of glanzende uitvoering, helemaal naar jouw smaak

vanaf € 39,99

Jouw fotoboek in XXL-formaat

Ontwerp eenvoudig zelf met onze fotoboek software

vanaf € 39,99

Breng je foto's tot leven!

Luxe presentatie: tot 156 bladzijdes in XXL-formaat

vanaf € 39,99

Stel je fotoboek samen

  De voordelen van XXL-fotoboeken

  • Premium en Classic fotoboeken in XXL-formaat
  • A3 dwarsformaat of 30 x 30 cm
  • Lijmbinding of platliggende pagina's
  • Matte of glanzende hardcover
  • Stel tot 156 pagina's samen

  XXL-fotoboek – grootformaat voor jouw grootste herinneringen

  Stel jouw fotoboek samen in dit grootformaat. Perfect voor jouw grootste belevenissen, zodat deze bijzondere herinneringen voor altijd bij je blijven. Of het nou om een bruiloft, verjaardag of een mooie reis gaat: een XXL-fotoboek viert jouw belangrijkste momenten op de juiste manier.

  Het Premium XXL-fotoboek met echt fotopapier, zorgt ervoor dat jouw foto’s in A3- of vierkant formaat in 30 x 30 cm, volledig tot hun recht komen. Dankzij de innovatieve lay-flat binding, liggen de pagina’s volledig plat. Dit houdt in dat de linker- en rechterpagina doorlopen, zonder dat de foto onderbroken wordt door een naad. Hierdoor kan jouw afbeelding mooi over twee pagina’s geplaatst worden zonder dat er een gedeelte van je afbeelding verloren gaat in de vouw. Het grote fotoboek met echt mat of glanzend fotopapier is verkrijgbaar als hardcover. Ontwerp tot wel 98 pagina’s gevuld met jouw mooiste herinneringen.

  Of kies het Classic XXL-fotoboek: hierbij worden de foto’s op ultradun fotopapier gedrukt. Creëer tot wel 156 pagina’s vol herinneringen in onze handige fotoboek tool. Het gedrukte fotoboek heeft een formaat van 30 x 30 cm en is voorzien van een stevige lijmbinding. Dit grote fotoboek met prachtige hardcover maakt een grote indruk!

  Jouw foto’s in het groot- voor jezelf of als cadeau voor vrienden en familie!

  Verder lezen

  Grote fotoboeken in XXL-formaat

  • Premium fotoboek in A3-formaat
  • Fotoboeken van 30x30 cm

  Premium fotoboek in A3-formaat

  Het grote Premium fotoboek in A3-formaat biedt extra veel ruimte voor jouw mooiste herinneringen. Kies mat of glanzend fotopapier – door de platliggende pagina’s worden jouw afbeeldingen prachtig op twee bladzijdes weergeven, zónder dat er een deel van je foto’s in de naad verdwijnt. Ontwerp tot wel 74 pagina’s!

  Fotoboeken van 30x30 cm

  Dit fotoboek met hardcover heeft een afmeting van 30 x 30 cm, en is dankzij het vierkante formaat enorm praktisch. De hardcover zorgt voor stevigheid bij zowel Classic- en Premium fotoboeken. Er is plek genoeg voor al jouw lievelingsfoto’s: tot wel 156 pagina’s.

  vanaf 64,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Overzicht van al onze fotoboeken

  • Classic fotoboek
  • Premium fotoboek
  • Classic fotoboekje

  Classic fotoboek

  Onze gedrukte fotoboeken garanderen je levenslang plezier van jouw mooiste belevenissen in heldere, warme kleuren. Kies uit verschillende formaten: van A5 tot A4-formaat, of ga juist voor een vierkant fotoboek van 30 x 30 cm. De Classic fotoboeken zijn uiterst geschikt voor extra veel pagina’s, en je hebt de keuze uit een hard- of softcover. Ook is het mogelijk om voor ons fotoboekje in schriftvorm te kiezen.

  Premium fotoboek

  Kies het perfecte fotoboekformaat voor jou! Ga voor een paperback in A4-formaat of een liggend A3-formaat. De sterke hardcover in combinatie met platliggende pagina’s (lay-flat binding) zorgen voor een luxe uitstraling. Doordat je foto’s op kwalitatief fotopapier worden afgedrukt, krijgen je foto’s een professionele uitstraling. Hierdoor komt elke kleine nuance in elke foto volledig tot zijn recht. Laat je foto’s afdrukken op zijdemat of glanzend fotopapier.

  Classic fotoboekje

  Voor een kleinere hoeveelheid foto’s adviseren wij ons fotoboekje met softcover. Hiermee leg je op een voordelige manier al jouw herinneringen vast. Wij drukken je foto’s op speciaal papier af met ons beproefde 8-kleuren systeem; hierdoor worden jouw foto’s prachtig weergeven! De sterke schriftbinding zorgt ervoor dat alle foto’s (ook de afbeeldingen die in de naad vallen) volledig zichtbaar blijven.

  vanaf 24,99

  Productietijd 4 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool tot een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Beste My Poster, Dank voor de goede kwaliteit en fijne service! Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en fotoboeken. Via email zal ik nog een aantal foto's opsturen, voor het geval jullie daar iets aan hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Laura Rook

   Laura Rook

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons