Echte prijsknallers: Nu tot wel 63% korting op Canvas-afdrukken!

Fotoalbum kit in 2 formaten

Luxe fotoalbum + zilveren marker + 500 fotoplakkers

Fotoalbum kit in 2 formaten

Luxe fotoalbum + zilveren marker + 500 fotoplakkers

Maak je eigen fotoalbum met deze DIY-kit!

Laat je creativiteit de vrije loop en verzamel je foto's in een prachtig fotoalbum! Je ontvangt er gelijk 500 fotoplakkers en een zilverkleurige Edding-marker bij zodat je gelijk aan de slag kunt. Je hebt de keuze uit 2 formaten, namelijk:

  • Fotoalbum medium: 26 x 25 cm
  • Fotoalbum XL: 30 x 30 cm

Beide fotoalbums hebben een stijlvolle, zwarte linnen kaft met een modern stiksel. Tevens biedt de cover ruimte voor het plaatsen van je favoriete foto; zo geef je je fotoalbum óók aan de buitenkant een persoonlijk tintje. Het plakalbum heeft 50 zwarte, zuurvrije pagina's waar je foto's op geplakt kunnen worden. Voeg niet alleen je leukste kiekjes toe, maar denk ook aan entreekaartjes, toepasselijke citaten en andere aandenken. Zo maak je je fotoalbum extra persoonlijk en vol onvergetelijke momenten, waar je later met veel plezier op terug kijkt! Elke pagina in je fotoalbum blijft dankzij een beschermlaagje in goede conditie. Met dank aan de stevige binding blijft je fotoalbum als nieuw, zelfs na veelvuldig doorbladeren.

Verzamel je foto's en posters in een zelfgemaakt fotoalbum!

Verder lezen

Fotoalbum

Fotoalbum kit: album (26 x 25 cm), zilveren marker & fotoplakkers

  • Fotoalbum Set
  • Fotoalbum Set Anwendung
  • Fotoalbum Set
  • Fotoalbum Set Anwendung

Deze kit bestaat uit een zwart album (26 x 25 cm) met 50 pagina's en een linnen kaft. De stevige, zwarte bladzijdes geven je foto's een luxe uitstraling. Je foto's worden goed beschermd dankzij de pergamijne tussenbladen. De voorzijde van het plakalbum biedt ruimte voor je favoriete foto. Daarbij ontvang je 500 fotoplakkers en een zilverkleurige Edding-marker, zodat je toepasselijke teksten kunt toevoegen.

19,99

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Fotoalbum XL kit: album (30 x 30 cm), zilveren marker & fotoplakkers

  • Fotoalbum Set Xl
  • Fotoalbum Set Xl Anwendung
  • Fotoalbum Set Xl
  • Fotoalbum Set Xl Anwendung

Heb je te veel foto's om uit te kiezen? Geen zorgen, in dit grote fotoalbum kun je al je herinneringen een mooi plekje geven. De kit bestaat uit een zwart XL album (30 x 30 cm) met 50 pagina's en een linnen cover. De stevige, zwarte bladzijdes zijn gemaakt van fotokarton en geven je foto's een luxe uitstraling. De pergamijne tussenbladen beschermen je foto's tegen krasjes en vlekjes. Je hebt de optie om je favoriete foto op de kaft in de schijnwerpers te zetten. De XL-kit bestaat tevens uit 500 fotoplakkers en een zilveren Edding-marker. Verzamel al je entreekaartjes, tickets en foto's en maak jouw persoonlijke fotoalbum!

24,99

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Cadeaubox

Geschenkbox Design

Fotoboek Cadeaubox „Special Present“

Laat de ogen al stralen nog voor het uitpakken: uw fotoboeken zien er nog mooier uit in onze cadeaubox "Special Present". De doos past op A4 (staand en liggend) en 20 x 20 harde en zachte kaft. En het is nog duurzaam ook, want je kunt de chique doos praktisch hergebruiken - of meteen nog een ander fotoboek cadeau doen!
Formaat: Lengte: 32.9cm, Breedte: 23,0 cm, Hoogte: 6cm

9,99

inkl. MwSt. zzgl. Versand

Fotowereld

Naar de fotowereld

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons