ALLEEN VANDAAG NOG! Bespaar tot wel 40% op alle wanddecoraties

brand teaser image

Dat hangt: Behang en plakfolie goed bevestigen.

Fotobehang & plakfolie perfect aanbrengen met deze accessoires

Met het geschikte werktuig bevestig je je fotobehang, plakfolie of pvc-banner vakkundig! Voor het aanbrengen van je fotobehang zijn stanleymes, behangplaksel en rakel onontbeerlijk. Stanleymes en rakel worden ook bij plakfolie gebruikt. Het vakkundig gladstrijken van de folie lukt je zeker met de pluisvrije, fijngebreide nylon handschoenen, die naadloos, wasbaar en prettig te dragen zijn.

Bestel gelijk de bijpassende accessoires mee, zodat je direct kunt beginnen!

Verder lezen

Accessoires: Methyleen behanglijm

Tapetenkleister

 8,99

incl. BTW excl. verzendkosten

Ook als express binnen 24 uur mogelijk

Methyleen behanglijm

Deze krachtige lijm voor vliesbehang is de perfecte aanvulling op je fotobehang. Het behangplaksel breng je gemakkelijk aan met een roller. Dit kan direct op de muur of aan de achterzijde van het behang. De behanglijm is temperatuur- kalk en cementbestendig. Wat deze lijm zo handig maakt is dat de lijm tijdens het aanbrengen lichtroze van kleur is: zo kun je goed controleren of je de lijm correct hebt aangebracht. Ondanks de hoge kleefkracht kun je het vliesbehang, wanneer deze is opgedroogd, ook weer gemakkelijk verwijderen. De inhoud van de verpakking kan eenvoudig worden geproptioneerd, zo gebruik je alleen wat je nodig hebt. Meng het plaksel aan met water en ga direct aan de slag! Met deze verpakking behang je tot wel 22 m². Let op: zorg altijd voor een gladde, schone, droge en solide ondergrond voordat je start met behangen.

Rakel met viltkant

Een rakel met viltkant is een klein hulpstuk voor zelfklevende producten, die het luchtbellenvrij aanbrengen van je afbeeldingen op plakfolie en fotobehang gemakkelijker maakt.

Nylon handschoenen (fijngeweven)

Met deze naadloze handschoentjes van nylon strijk je je plakfolie of fotobehang netjes glad. De comfortabele handschoenen zijn pluisvrij, gemakkkelijk te wassen en meerdere malen te gebruiken.

Fotowereld

Naar de fotowereld