ALLEEN VANDAAG NOG! Bespaar tot wel 40% op alle wanddecoraties

Jouw wensformaat

Meer dan standaard: Bestel tot op de millimeter in het formaat naar wens.

Cross-Device-Upload

Upload foto's van uw devices (bijv. mobiel, tablet) naar onze configurator.

Eigen lijstenproductie

Onze houten en aluminium lijsten zelf - in jouw wensformaat.

Top service

Ontvang van onze experts professioneel advies op maat.

DUURZAAM

Duurzame materialen: goed voor de planeet en goed voor jou

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Nu beginnen

  • € 17,99€ 29,99
  • € 24,99€ 38,99
  • € 29,99€ 46,99
  • € 34,99€ 57,99
  • € 44,99€ 69,99
  • € 74,99€ 104,99
Meer formaten

Bestel je foto als poster in je eigen formaat

MYPOSTER heeft de ideale oplossing voor jou om je afbeelding in een individueel formaat als poster te printen. Naast onze enorme keuze aan afmetingen kun je je eigen formaat zelf bepalen. Kies je materiaal, daarna je individuele hoogte en breedte. Je eigen formaat wordt dan overgenomen, en je kunt je foto zoals gewend configureren. Je vindt de optie voor je individuele formaten in de product designer onder 'Eigen Formaten'.

Jouw voordelen

  • Jouw foto's tot op de millimeter naar wens

  • Ook lijsten in eigen formaat!


Bestel je individuele poster in je eigen afmetingen!

CANVASSEN EN POSTERS

Canvas

Omdat de Perfect Frame spanramen in onze eigen meubelmakerij worden gemaakt, kun je bij ons zelfs linnen op het door jou gewenste formaat bestellen.

vanaf € 14,99

Productietijd 3 werkdagen

24 uur Express-levering mogelijk

Poster

Bestel je lievelingsmotief op het door jou gewenste formaat, bijvoorbeeld als poster, geprint met een moderne printtechnologie op hoogwaardig premium HP-papier.

vanaf € 2,99

Productietijd 2 werkdagen

24 uur Express-levering mogelijk

ACRYLGLAS EN ALUMINIUM DIBOND

Acrylglas

Print je afbeelding niet alleen op het door jou gewenste formaat, maar geef hem ook individuele kwaliteit. Achter acryl straalt je foto in hoogglans met unieke kleuren en dieptewerking, die zijns gelijke niet kent.

vanaf € 12,99

Productietijd 4 werkdagen

24 uur Express-levering mogelijk

Aluminium dibond

Vooral moderne afdrukken met een groot witaandeel zien er goed uit op dit elegante materiaal met directdruk. Je kunt je foto's op de door jou gewenste afmeting als directdruk of, voor een nog betere afdruk, als fineart bestellen.

vanaf € 8,99

Productietijd 3 werkdagen

24 uur Express-levering mogelijk

JOUW INGELIJSTE FOTO

Houten lijst, zwart

Een smalle, zwart-houten lijst van 20 mm breed omlijst je foto met een beschaafde rand. Bestel de houten lijst zonder foto om je lievelingsmotieven een nieuw uiterlijk te geven of lijst je onderscheidingen of oorkondes stijlvol in.

Meer productinformatie

Materiaal: Poster

Fotolijsten: Zwart

passe-partout: Passe-partout wit

Geen passe-partout

vanaf € 26,99

Productie en verzending

Productie

Wij printen jouw fotoproducten met hoogwaardige precisie printers. Onze professionele printers drukken jouw foto's af in perfecte kleuren; dit zorgt voor een superieur resultaat! Ook foto's in groot formaat worden met een scherpte van maximaal 1440 dpi perfect op het gekozen materiaal overgebracht. Als je foto vanwege de lage resolutie echter niet vergroot kan worden, krijg je nog tijdens de vormgeving in de product-designer een melding.

Als de foto is afgedrukt, zorgt de CNC-snijmachine ervoor dat jouw fotoproduct tot op de millimeter nauwkeurig wordt gesneden. Ook ons canvas wordt in onze werkplaats tot op de millimeter nauwkeurig opgespannen. Wij maken uitsluitend gebruik van de modernste technieken voor bijvoorbeeld het slijpen van glasproducten en het lamineren van posters. Zo halen we samen het mooiste uit jouw foto!

Verzending

Wij willen dat het product dat je hebt besteld veilig aankomt. Onze medewerkers zorgen dus voor een betrouwbare verzending: van verpakking tot aan de verzending.

Je fotoproduct wordt op onze verzendafdeling zorgvuldig in speciale dozen verpakt, die de ideale bescherming bieden. Vooral grootformaten krijgen een op maat gemaakte kartonverpakking. Na dit proces geven we je levering als verzekerd pakket over aan een van onze premium verzendpartners. Zodra je bestelling onze productieafdeling verlaat, krijg je van ons per e-mail een track-and-trace code, waarmee je altijd kunt nagaan waar je pakket zich bevindt.

Vertrouwen

Bij MYPOSTER onwerp je gemakkelijk jouw wanddecoratie in de product-designer. Al je gegevens worden versleuteld doorgestuurd en door ons altijd vertrouwelijk behandeld.

Na ontvangst van je bestelling produceren onze experts jouw ontwerp in topkwaliteit. Vervolgens wordt je bestelling goed verpakt en veilig verzonden. Je bestelde product doorloopt een regelmatige en strenge kwaliteitscontrole. De verzendverpakking wordt speciaal voor jouw bestelling op maat gemaakt, zodat je bestelling onbeschadigd en in de beste kwaliteit bij jou aankomt.

Vertrouw op ons en op de enthousiaste recensies van onze klanten die ons een waarderingscertificaat hebben gegeven.

Express-service: vandaag besteld, morgen in huis!

Wij produceren en versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Bij bepaalde producten kun je echter ook voor express-levering kiezen. Als je vóór 11 uur besteld, krijg je het artikel tegen een toeslag de volgende werkdag geleverd. Alle producten die je met express-levering kunt bestellen, vind je in onze Express-shop

. Je kunt voor de "Express"-optie kiezen tijdens de bestelprocedure. De leveringsinformatie voor alle andere producten vind je onder Help.

100% tevredenheidsgarantie

Wij willen dat je 100% tevreden bent met je product. Daarom combineren we hoogwaardige materialen met een professionele en milieuvriendelijke productie.
Meer dan 4.000.000 verkochte producten spreken voor zich - wij werken met de hoogste kwaliteitseisen. Mocht de kwaliteit ondanks alle voorzorgsmaatregelen schade hebben geleden, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met onze behulpzame klantenservice.