ALLEEN DEZE WEEK! Alle canvas formaten 50% korting met de code 50OFF

brand teaser image

Dit kan altijd: Everyday-designs voor jouw fotoboek.

Carpe diem - pluk de dag! Meer info over de everyday fotoboeken, voor dagelijkse belevenissen - vanaf € 8,99

 • Tijdloze ontwerpen voor jouw dagelijkse foto's

  Elke dag is de moeite waard! Blader daarom door onze tijdloze templates om je dagelijkse foto's een mooi plekje te geven!

  Met veelzijdige lay-outs bepaal je de plek van je foto's op elke pagina. Je foto's kunnen worden aangevuld met mooie fonts en persoonlijke tekst . Uiteraard op grootte in te stellen. Je hebt ook keus uit meer dan 2.000 mooie clipart , waarmee je je fotoboek verrijkt.
 • Voeg uw eigen "touch" toe in het fotoboek

  Onze Everyday-templates hebben een tijdloos ontwerp. Maar u kunt natuurlijk uw eigen "touch" toepassen - het is tenslotte uw persoonlijke fotoboek vol prachtige herinneringen. We hebben een enorme selectie aan achtergronden en mooie lettertypes om uit te kiezen. Met veelzijdige templates kunt u het ontwerp van uw foto's op elke pagina afzonderlijk bepalen. Ook uw foto's kunnen worden aangevuld met eigen teksten in prachtige lettertypes waarvan u de grootte en positie afzonderlijk kunt bepalen.
 • Welke fotoboek soorten zijn er?

  Je hebt twee keuzes voor de printsoort van je fotoboek: classic en premium.

  Classic fotoboeken , zijn te bestellen met een hardcover of met een softcover . Ook is er een kleiner softcover fotoboekje beschikbaar met maximaal 32 pagina's.

  Op zoek naar iets heel bijzonders? Dan is het premium fotoboek iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is de printtechniek anders dan het classic fotoboek. Hier worden de foto's direct op fotopapier belicht in plaats van geprint.

Formaten en prijzen

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons