De mooiste ontwerpen voor jouw verjaardagsalbum

De belangrijkste momenten voor altijd vasthouden

Jouw mooiste momenten op tot wel 156 pagina's

Omdat elke foto een speciaal plekje verdient

Herinneringen van de verjaardagsfeestjes

Zó bewaar je jouw lievelingsmomenten!

Herinneringen met veel liefde voor details

Zelfs de kleinste attenties zijn bijzonder

Stel je fotoboek samen

  Maak jouw verjaardagsfotoboek helemaal zelf: eenvoudig & snel

  Bewaar je feestelijke herinneringen van kinderfeestjes, bijzondere verjaardagen en mijlpalen in een zelfgemaakt fotoboek. Zoek je nog een origineel cadeau of wil je een persoonlijk fotoboek samenstellen van een verjaardagsfeest? Of het nu voor een 18e, 50e of 80e verjaardag is, bijzondere gebeurtenissen in ons leven verdienen speciale aandacht. Met een zelfgemaakt fotoboek herleef je keer op keer jouw feestelijke momenten.

  Kies uit verschillende fotoboek varianten met hardcover of softcover in verschillende groottes, van klein (A5) tot groot (A3)! Wij hebben verschillende fotoboekformaten zoals dwars- of staand formaat of juist vierkant: de keuze is aan jou! Onze aantrekkelijke fotoboek designs helpen jou om gemakkelijk en snel jouw eigen fotoboek samen te stellen. Als Premium fotoboek op echt fotopapier, Classic fotoboek op ultradun papier of als fotoboekje dat in elke handtas past: met onze slimme fotoboek software maar jij eenvoudig je eigen verjaardagsfotoboek.

  Maak een persoonlijk fotoboek als uniek verjaardagscadeau of als herinnering aan dat ene leuke verjaardagsfeest!

  Verder lezen

  Inspiratie ontwerpen voor een verjaardagsfeestje

  Van harte!

  vanaf € 24,99

  Kinderverjaardag

  vanaf € 24,99

  Tijd voor een feestje!

  vanaf € 24,99

  Art deco mint

  vanaf € 24,99

  Llamazing birthday

  vanaf € 24,99

  Feestelijke designs, speciaal voor jouw verjaardagsfotoboek

  Jouw verjaardagsfotoboek

  Verzamel je mooiste en grappigste momenten in een persoonlijk verjaardagsfotoboek. Kies uit verschillende varianten, designs en formaten! Als Premium fotoboek op echt fotopapier, Classic fotoboek op ultradun papier of als Classic fotoboekje. Welke fotoboek je ook kiest, je maakt 'm precies zoals jij wilt!

  vanaf 17,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Overzicht van al onze fotoboeken

  • Classic fotoboek
  • Premium fotoboek
  • Classic fotoboekje

  Classic fotoboek

  Onze gedrukte fotoboeken garanderen je levenslang plezier van jouw mooiste belevenissen in heldere, warme kleuren. Kies uit verschillende formaten: van A5 tot A4-formaat, of ga juist voor een vierkant fotoboek van 30 x 30 cm. De Classic fotoboeken zijn uiterst geschikt voor extra veel pagina’s, en je hebt de keuze uit een hard- of softcover. Ook is het mogelijk om voor ons fotoboekje in schriftvorm te kiezen.

  Premium fotoboek

  Kies het perfecte fotoboekformaat voor jou! Ga voor een paperback in A4-formaat of een liggend A3-formaat. De sterke hardcover in combinatie met platliggende pagina’s (lay-flat binding) zorgen voor een luxe uitstraling. Doordat je foto’s op kwalitatief fotopapier worden afgedrukt, krijgen je foto’s een professionele uitstraling. Hierdoor komt elke kleine nuance in elke foto volledig tot zijn recht. Laat je foto’s afdrukken op zijdemat of glanzend fotopapier.

  Classic fotoboekje

  Voor een kleinere hoeveelheid foto’s adviseren wij ons fotoboekje met softcover. Hiermee leg je op een voordelige manier al jouw herinneringen vast. Wij drukken je foto’s op speciaal papier af met ons beproefde 8-kleuren systeem; hierdoor worden jouw foto’s prachtig weergeven! De sterke schriftbinding zorgt ervoor dat alle foto’s (ook de afbeeldingen die in de naad vallen) volledig zichtbaar blijven.

  vanaf 24,99

  Productietijd 4 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool tot een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Beste My Poster, Dank voor de goede kwaliteit en fijne service! Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en fotoboeken. Via email zal ik nog een aantal foto's opsturen, voor het geval jullie daar iets aan hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Laura Rook

   Laura Rook

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons