Jouw Classic fotoboek

Verwerking op ultradun fotopapier met soft- of hardcover

vanaf € 19,99

Maak eenvoudig zelf in wensformaat

Classic fotoboek in elk formaat: van A5 tot 30 x 30 cm

vanaf € 19,99

Designs voor elke gelegenheid

Kies jouw lievelingsdesign uit onze fotoboek-software

vanaf € 19,99

Stel je fotoboek samen

  De voordelen van ons Classic fotoboek

  • Digitaal gedrukt
  • Hard- of softcover
  • Grote keuze uit designs voor veel verschillende gelegenheden
  • Duurzame lijmbinding
  • Stel tot 156 pagina's samen

  Classic Fotoboek – geschikt voor elke gelegenheid

  Wanneer je een Classic fotoboek bij myposter bestelt, kun je een geweldige prijs- kwaliteitverhouding verwachten. Door middel van ons speciale fotoboekpapier (200 g/m²) en hoogwaardige druktechnieken garanderen wij kleurrijke en stralende foto's. Kies uit onze ruime selectie kaften en formaten, en stel zo jouw perfecte fotoboek samen. Creëer tot wel 156 pagina’s: er is genoeg plaats voor je mooiste herinneringen.

  Met onze slimme fotoboek tool kun je uit veel verschillende designs en templates kiezen. Kies jouw favoriet! Met dank aan de Auto-Fill functie stel jij jouw nieuwe fotoboek in een handomdraai samen. Beelden toevoegen en eenvoudig verplaatsen via Drag & Drop. Onze tool biedt alles dat je nodig hebt voor jouw kunstwerk, zo voeg je bijvoorbeeld zelf teksten en designs toe.

  Jouw Classic fotoboek, jouw kunstwerk helemaal naar wens. Bestel ‘m nu online!

  Verder lezen

  Jouw Classic fotoboek

  Classic fotoboek van de beste kwaliteit

  Je maakt de juiste keuze door voor ons Classic fotoboek te kiezen. Bij deze drukwijze wordt de inkt direct aangebracht tijdens het drukproces. Door middel van ons uitstekende kleurbeheer, garanderen wij kleuren die overeenkomen met de foto’s. Daarnaast wordt er nog een UV-lak aangebracht die ervoor zorgt dat je foto’s levenslang beschermd blijven. Van A5 tot 30 x 30 cm: vind jouw perfecte fotoboek in klein- en groot formaat! Zo kun je van mini tot XXL, van dun tot dik, jouw herinneringen persoonlijk in je Classic fotoboek vereeuwigen.

  vanaf 24,99

  Productietijd 4 werkdagen

  De kaftsoorten

  • Hardcover voor jouw Classic fotoboek
  • Softcover voor jouw Classic fotoboek

  Hardcover voor jouw Classic fotoboek

  Stabiel en elegant: door de hardcover kun jij je fotoboek na afloop weer veilig op de boekenplank leggen, zonder ezelsoren of knikken. Zo heb je je fotoboek altijd bij de hand als je wilt genieten van je mooiste herinneringen. Ontwerp jouw kaft naar wens met eigen foto’s en teksten!

  Softcover voor jouw Classic fotoboek

  Om jouw fotoboek extra goed te beschermen, zijn onze fotoboeken extra gelamineerd. De softcover is een moderne, flexibele omslag voor jouw fotoboek.

  vanaf 24,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Bindingen voor Classic fotoboeken

  • Lijmbinding
  • Schriftbinding

  Lijmbinding

  Voor onze Classic fotoboeken maken wij gebruik van duurzame PUR-lijm. Bij deze stevige manier van binden worden de bladzijden en de covers op de rug gelijmd. In combinatie met de millimeter-precieze afmetingen van de binnenste pagina’s zorgt dit voor een perfecte afwerking van jouw boek. Polyurethaan Reactive (PUR) is de meest resistente lijm voor boekbinden. Hierdoor behoudt jouw fotoboek de juiste vorm. Dit zorgt ervoor dat jouw fotoboek in topvorm blijft, ook bij veelvuldig gebruik.

  Schriftbinding

  Nietjes zorgen bij onze schriften voor een stevige binding. Jouw fotoverzameling in schriftformaat is een voordelig alternatief voor een fotoboek. Zo koop je een persoonlijk cadeau tegen een kleine prijs. Een ander bijkomend voordeel is dat de afbeeldingen mooi over twee pagina’s weergegeven worden. Je foto’s blijven volledig zichtbaar zonder dat er een deel in de naad verdwijnt.

  vanaf 24,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Jouw Classic fotopapier

  Jouw Classic fotopapier

  Geef jouw foto’s nóg meer glans met papier dat speciaal ontworpen is voor digitaal printen. Uiterst precieze randen en nog meer levendige kleuren zijn kenmerkend voor dit papier. Het lichtglanzende papier komt helemaal tot zijn recht bij zonnige, kleurrijke afbeeldingen.

  vanaf 17,99

  Productietijd 4 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool tot een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Video

  myposter classic fotoboek softcover in detail

  • Afdruk op premium papier
  • Flexibele softcover
  • Verkrijgbaar in diverse formaten: A5, A4 en 20x20 cm
  • Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Ideaal voor grote projecten!

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Beste My Poster, Dank voor de goede kwaliteit en fijne service! Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en fotoboeken. Via email zal ik nog een aantal foto's opsturen, voor het geval jullie daar iets aan hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Laura Rook

   Laura Rook

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons