LAATSTE DAG:
Tot -40% korting op jouw foto op canvas.

Maak jouw eigen fotocollage gratis met de collagemaker

Slechts tijdelijk: laat jouw collage op poster of canvas drukken en krijg 15% korting! Actiecode: FOTOCOLLAGE-15

Maak jouw fotocollage gratis online en dat zónder fotocollage-programma. Zo kun je de layout van je collage zelf ontwerpen of gebruik maken van een toepasselijk thema. Voeg je foto's eenvoudig toe in één van jouw favoritete designs, het is mogelijk om tot wel 81 foto's(!) toe te voegen.

Kies voor het ontwerp dat bij jou past: kies voor een kleurrijke achtergrond of gebruik juist een persoonlijke foto als achtergrond. Speel met de mogelijkheden! Zo kun je de randen, teksten, lettertypes en nog veel meer, volledig naar wens aanpassen. Onze fotocollagemaker biedt een breed scala aan mogelijkheden. Zo creëer jij met een enkele clicks een geweldig resultaat!

Met onze collagemaker kun je jouw fotocollages snel en eenvoudig helemaal zelf maken: kies de layout, voeg foto's toe en sla het resultaat op in je account. Hier kun je jouw ontwerp te allen tijde nog bewerken en de laatste versie als afdruk bestellen. Bij myposter heb je een ruime keuze aan materialen en formaten.

Wij wensen je veel plezier met het maken van jouw persoonlijke fotocollages!
 • Stap 1: kies je perfecte lay-out!

  In de eerste stap kies je de lay-out van jouw foto's. Hier kun je het gewenste formaat selecteren en tot wel 81 foto's toevoegen! Je bepaalt zelf precies hoe de foto's ingedeeld worden: de mogelijkheden zijn eindeloos! Collage formaten van 3:4 zijn net zo makkelijk te maken als 2:1 formaten. De perfecte lay-out voor jouw fotocollage is afhankelijk van je foto's en het thema van je collage. Toch niet helemaal naar je zin? Geen zorgen, je kunt de lay-out op elk moment veranderen. Zo ontdek je eenvoudig de mooiste weergave van jouw foto's!

 • Stap 2: kies je foto's!

  Jouw foto's, jouw collage. Onder 'mijn foto's' in de collagemaker kun je de gewenste foto's selecteren en uploaden. Zo kies je eenvoudig afbeeldingen van je computer, Facebook, Dropbox of je myposter account. Met de myposter collagemaker kun je eenvoudig je foto's verplaatsen. Met de Drag and Drop, Autofill en Shuffle functies kun je gemakkelijk alle mogelijke versies uitproberen.

 • Stap 3: voeg een toepasselijke tekst toe

  De volgende stap is optioneel maar kan jouw fotocollage nét dat beetje extra geven. Met een persoonlijke tekst, citaat of quote kan je je collage echt afmaken. Zo voeg je bijvoorbeeld eenvoudig teksten toe zoals: 'Happy Birthday! , 'Parijs 2017'. Hoe? Klik in de collagemaker op 'Nieuwe tekst' en typ de gewenste tekst in het tekstvak. Kies uit diverse lettertypes, kleuren en groottes. Je kunt de tekst op elk moment weer aanpassen en verplaatsen in je collage.

 • Stap 4: de perfecte achtergrond voor jouw collage

  Voelt het alsof je collage nog niet compleet is? Probeer dan eens één van onze achtergrondopties uit! Kies uit streepjes, stippen, glitters, kleuren of ga juist voor een motief. Er zit altijd wel een passende achtergrond voor jouw collage bij! Bekijk de categorieën zoals reizen, bruiloft, party en selecteer het bijpassende thema voor jouw fotocollage. Je bepaalt zelf hoeveel ruimte de achtergrond inneemt. Met het bovenste icoontje pas je eenvoudig de breedte van de buitenste rand van je collage aan. Met behulp van het middelste icoontje bepaal je met de schuifregelaar de afstand tussen de foto's. Met het onderste icoontje kun je de hoeken van je afbeeldingen in je collage afronden.

  Klaar? Zorg dat je collage niet verloren gaat! Sla 'm op door op 'Collage opslaan' te klikken. Download gratis je zojuist gemaakte fotocollage op je computer of laat je creatie afdrukken als wanddecoratie! Kies uit onze verschillende mogelijkheden zoals je foto op canvas, acrylglas of laat 'm als poster afdrukken.