SLECHTS TOT ZONDAG! Classic fotoboek hardcover A4 voor slechts €19,99

brand teaser image

SLECHTS TOT ZONDAG

POSTERS NU 47% GOEDKOPER!

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Nu beginnen

  Wanddecoratie met eigen foto's

  Laat je eigen foto's afdrukken als wanddecoratie. Je hebt de keuze uit veel exclusieve materialen in jouw wensformaat.

  • Hoogwaardige & milieuvriendelijke drukkwaliteit.
  • Wanddecoratie met foto als canvas, poster, acrylglas, dibond en meer.
  • Kies een eigen foto of kies een afbeelding uit onze fotowereld


  We hebben wanddecoratie om je ruimtes binnenshuis te personaliseren, daarnaast hebben we ook materialen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Laat bijvoorbeeld je foto als alu-dibond directdruk afdrukken, en decoreer je tuin, balkon of terras. Bij MYPOSTER zijn de mogelijkheden eindeloos, en maak je van jouw wanddecoratie foto echt iets bijzonders. Bestel snel je eigen foto in de beste kwaliteit!

  Verder lezen

  Wanddecoratie: foto's als poster en als canvas

  Foto's als posters

  Optie: Geen laminering

  Meer over "Geen laminering"

  Je lievelingsmotief als fotoposter in het formaat van je keuze. In de beste fotokwaliteit, voor lang blijvende herinneringen.

  Meer over "Gelamineerd mat"

  Je lievelingsfoto als fotoposter met transparante, flinterdunne bescherming tegen vocht, UV-licht of krassen. In mat.

  Meer over "Gelamineerd glanzend"

  Je lievelingsmotief als fotoposter met transparante, flinterdunne bescherming tegen vocht, UV-licht of krassen. In glansoptiek.

  Jouw lievelingsmotief als poster in het formaat van je keuze. Een foto in de beste kwaliteit voor lang blijvende herinneringen, geprint met een milieuvriendelijke druktechnologie. Optioneel ook mat of glanzend gelamineerd.

  vanaf 3,99 

  Productietijd 2 werkdagen

  Ook als express binnen 24 uur mogelijk

  Foto's op canvas

  Optie: Rand gespiegeld

  Meer over "Rand gespiegeld"

  Bij onze standaarddruk wordt de rand van de afbeelding gespiegeld. Dit raden wij aan als je niets van de afbeelding wilt verliezen.

  Meer over "Rand omgeslagen"

  De rand van je foto wordt om het spanraam gespannen. Daarbij worden delen van het motief over de randen van het spanraam getrokken. De rode lijn laat zien welke delen van je motief over het spanraam vallen.

  Meer over "Rand kleur"

  Bij deze optie heb je de mogelijkheid om de rand van het canvas in een gewenste kleur te laten printen.

  Jouw lievelingsmotief op canvas afgedrukt. In het formaat van je keuze, gespannen op een Perfect frame spanraam van 2,5 of 3,8 cm dik. Beleef je canvas afdruk in buitengewone kwaliteit!

  vanaf 17,99 

  Productietijd 3 werkdagen

  Ook als express binnen 24 uur mogelijk

  Wanddecoratie: foto's op acrylglas en glas

  Foto's op acrylglas

  Laat je lievelingsmotief als foto op acryl afdrukken. De afdruk op acryl krijgt een grote dieptewerking door de afdruk achter glas. Probeer het eens!

  vanaf 11,99 

  Productietijd 4 werkdagen

  Ook als express binnen 24 uur mogelijk

  Foto's op glas

  Geef je foto een natuurlijke schoonheid. Naast de kleurenpracht en unieke dieptewerking weet glas ook dankzij de afgevlakte randen op een natuurlijke manier indruk te maken.

  vanaf 39,99 

  Productietijd 5 werkdagen

  Wanddecoratie: foto's op alu-dibond en gallery-bond

  Foto's op aluminium dibond

  Probeer eens iets nieuws! Aluminium dibond geeft je foto een licht-matte optiek. De zwarte rand zorgt ook vanaf de zijkant gezien voor een mooie optiek. Geeft elke ruimte een moderne touch!

  vanaf 8,99 

  Productietijd 3 werkdagen

  Ook als express binnen 24 uur mogelijk

  Gallery-bond foto's

  Je motief wordt op HP-Premium fotopapier (250 gr. / m2) geprint, vanaf de achterkant op acryl gelamineerd en daarna onder hoge druk met een aluinium-dibondplaat verlijmd. Ontdek de unieke combinatie met het best mogelijke resultaat voor je foto.

  vanaf 23,99 

  Productietijd 5 werkdagen

  Jouw ingelijste foto

  POSTERHANGER

  Accessoires: Posterhanger 22 cm

  • Poster Hanger 22 1
  • Poster Hanger 22 2
  • Poster Hanger 22 1
  • Poster Hanger 22 2

  9,99 

  Ook als express binnen 24 uur mogelijk

  Posterhanger 22 cm

  Je persoonlijke smaak hangt helemaal van jou af - en van onze nieuwe posterhangers van echt vurenhout, waarmee je jouw posters perfect vorm kunt geven. Hoe? Heel eenvoudig: de stroken zijn voorzien van magneten die je poster veilig en stevig tussen de houten stroken bevestigen. De posterhanger heeft het formaat 22 x 3,2 x 2,5 cm.

  Posterhanger 31 cm

  Je persoonlijke smaak hangt helemaal van jou af - en van onze nieuwe posterhangers van echt vurenhout, waarmee je jouw posters perfect vorm kunt geven. Hoe? Heel eenvoudig: de stroken zijn voorzien van magneten die je poster veilig en stevig tussen de houten stroken bevestigen. De posterhanger heeft het formaat 31 x 3,2 x 2,5 cm.

  Posterhanger 41 cm

  Je persoonlijke smaak hangt helemaal van jou af - en van onze nieuwe posterhangers van echt vurenhout, waarmee je jouw posters perfect vorm kunt geven. Hoe? Heel eenvoudig: de stroken zijn voorzien van magneten die je poster veilig en stevig tussen de houten stroken bevestigen. De posterhanger heeft het formaat 41 x 3,2 x 2,5 cm.

  Posterhanger 46 cm

  Je persoonlijke smaak hangt helemaal van jou af - en van onze nieuwe posterhangers van echt vurenhout, waarmee je jouw posters perfect vorm kunt geven. Hoe? Heel eenvoudig: de stroken zijn voorzien van magneten die je poster veilig en stevig tussen de houten stroken bevestigen. De posterhanger heeft het formaat 46 x 3,2 x 2,5 cm.

  Posterhanger 51 cm

  Je persoonlijke smaak hangt helemaal van jou af - en van onze nieuwe posterhangers van echt vurenhout, waarmee je jouw posters perfect vorm kunt geven. Hoe? Heel eenvoudig: de stroken zijn voorzien van magneten die je poster veilig en stevig tussen de houten stroken bevestigen. De posterhanger heeft het formaat 51 x 3,2 x 2,5 cm.

  Posterhanger 61 cm

  Je persoonlijke smaak hangt helemaal van jou af - en van onze nieuwe posterhangers van echt vurenhout, waarmee je jouw posters perfect vorm kunt geven. Hoe? Heel eenvoudig: de stroken zijn voorzien van magneten die je poster veilig en stevig tussen de houten stroken bevestigen. De posterhanger heeft het formaat 61 x 3,2 x 2,5 cm.

  Wij bieden je de accessoires tijdens het verdere bestelproces aan!

  Meer informatie over het productieproces van fotoafdrukken

  • Wanddecoratie foto: de professionele versie van je foto

   Laat je eigen foto's eenvoudig op canvas, glas of alu-dibond afdrukken bij MYPOSTER. Maak unieke wanddecoratie van foto's van bijvoorbeeld bijzondere momenten, landschappen, personen of dieren.
  • Gepersonaliseerde wanddecoraties voor woon- en bedrijfsruimte

   Maak de mooiste wanddecoraties van je eigen foto's met de gemakkelijke product-designer van MYPOSTER. Je hebt de keuze uit diverse productmaterialen in elke gewenste grootte. Zo creëer je eenvoudig voor elke afbeelding het passende productontwerp. Met hoogwaardige technieken en gespecialiseerde werkmethodes zorgen wij ervoor dat je foto's als klassieke afdruk op canvas, hoogwaardige XXL-poster, stijlvolle aluminium-dibond of elegante afdrukken op glas aan de muur komen te hangen. Decoreer je woon- en bedrijfsruimte in naar wens in je eigen stijl in de hoogste kwaliteit. MYPOSTER biedt tot 1440 dpi scherpte voor foto's van 10 bij 10 cm, maar ook voor foto's op het formaat van behang.
  • Vakwerk op maat voor jouw foto's

   Als specialist in individuele posters en afbeeldingen voor aan de muur staan we je met de modernste techniek en ervaring terzijde om je foto's naar jouw wensen om te zetten: Afbeeldingen in hoogglans op acryl maken we bijvoorbeeld in verschillende stappen met een 6-kleurendrukpers, waarna we het drukwerk met de cnc-frees tot op de millimeter nauwkeurig op de gewenste grootte snijden. Verfijnde kwaliteitscontroles en hoogwaardige veiligheidsverpakkingen completeren we met een tevredenheidsgarantie op alle producten, zodat je zo snel mogelijk en voor een lange tijd veel plezier van de foto's aan de muur hebt.

  Productie en verzending

  • Productie

   Wij printen jouw fotoproducten met hoogwaardige precisie printers. Onze professionele printers drukken jouw foto's af in perfecte kleuren; dit zorgt voor een superieur resultaat! Ook foto's in groot formaat worden met een scherpte van maximaal 1440 dpi perfect op het gekozen materiaal overgebracht. Als je foto vanwege de lage resolutie echter niet vergroot kan worden, krijg je nog tijdens de vormgeving in de product-designer een melding.

   Als de foto is afgedrukt, zorgt de CNC-snijmachine ervoor dat jouw fotoproduct tot op de millimeter nauwkeurig wordt gesneden. Ook ons canvas wordt in onze werkplaats tot op de millimeter nauwkeurig opgespannen. Wij maken uitsluitend gebruik van de modernste technieken voor bijvoorbeeld het slijpen van glasproducten en het lamineren van posters. Zo halen we samen het mooiste uit jouw foto!
  • Verzending

   Wij willen dat het product dat je hebt besteld veilig aankomt. Onze medewerkers zorgen dus voor een betrouwbare verzending: van verpakking tot aan de verzending.

   Je fotoproduct wordt op onze verzendafdeling zorgvuldig in speciale dozen verpakt, die de ideale bescherming bieden. Vooral grootformaten krijgen een op maat gemaakte kartonverpakking. Na dit proces geven we je levering als verzekerd pakket over aan een van onze premium verzendpartners. Zodra je bestelling onze productieafdeling verlaat, krijg je van ons per e-mail een track-and-trace code, waarmee je altijd kunt nagaan waar je pakket zich bevindt.
  • Vertrouwen

   Bij MYPOSTER onwerp je gemakkelijk jouw wanddecoratie in de product-designer. Al je gegevens worden versleuteld doorgestuurd en door ons altijd vertrouwelijk behandeld.

   Na ontvangst van je bestelling produceren onze experts jouw ontwerp in topkwaliteit. Vervolgens wordt je bestelling goed verpakt en veilig verzonden. Je bestelde product doorloopt een regelmatige en strenge kwaliteitscontrole. De verzendverpakking wordt speciaal voor jouw bestelling op maat gemaakt, zodat je bestelling onbeschadigd en in de beste kwaliteit bij jou aankomt.

   Vertrouw op ons en op de enthousiaste recensies van onze klanten die ons een waarderingscertificaat hebben gegeven.
  • Express-service: vandaag besteld, morgen in huis!

   Wij produceren en versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Bij bepaalde producten kun je echter ook voor express-levering kiezen. Als je vóór 11 uur besteld, krijg je het artikel tegen een toeslag de volgende werkdag geleverd. Alle producten die je met express-levering kunt bestellen, vind je in onze Express-shop

   . Je kunt voor de "Express"-optie kiezen tijdens de bestelprocedure. De leveringsinformatie voor alle andere producten vind je onder Help.
  • 100% tevredenheidsgarantie

   Wij willen dat je 100% tevreden bent met je product. Daarom combineren we hoogwaardige materialen met een professionele en milieuvriendelijke productie.
   Meer dan 4.000.000 verkochte producten spreken voor zich - wij werken met de hoogste kwaliteitseisen. Mocht de kwaliteit ondanks alle voorzorgsmaatregelen schade hebben geleden, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met onze behulpzame klantenservice.

  Wanddecoraties van onze klanten

  • De kleuren in de poster geven een " pop up" in mijn woonkamer. Print is heel goed uitgekomen

   Andrews uit Amsterdam

  • Poster laten maken van één van de vee herinneringen aan onze vakantie in Jordanië.

   Kees van Voorthuizen

  • Voor mijn grote kijkbox had ik gelamineerde foto's nodig (bestand tegen krassen). Vond dit online bij Myposter. Nu heb ik een box vol prachtige grote foto's (kleine posters) van zijn vormsel. Ik kan nog niet veel zeggen over de duurzaamheid maar ik ben heel blij met mijn bestelling. Als het goed is gaan deze jaren mee in de box en heb ik er heel veel plezier aan. Ik had ook nog een mooie korting met black friday. Een tevreden klant!

   ilse Weverbergh

  • Een foto-collage van onze vakanties in verschillende poster formaten. Heel blij mee

   Kevin

  • Deze foto van een groep vogels tijdens zonsondergang schittert al een tijd op mijn kast.

   Joren

  • Ik heb eerder al de grote poster uit rome af laten drukken bij jullie. En recent de foto's die mijn nichtje gemaakt heeft.

   Samantha Cremers

  • Blij met het resultaat voor de verkoop van mijn illustraties

   IllustratedbyClaudia

  • Heel mooie kwaliteit

   Tara

  Fotowereld

  Naar de fotowereld